- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Обикновено не пуша всеки ден, когато ми се допуши, но в последно време съм почнала бая и си пафкам по десетина цигари на ден. В послдно време съм увеличила всичко, всъщност, ама... карай, имам си такива периоди.
Marlboro Touch и понякога Dunhill.
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-03-2011 на 22:05
Everything changes, but beauty remains ...
Не пуша...
и някой беше написал че много хора пушат за да се правят на интересни. тоя не е опитвал цигара за да го каже тва. смис голям кеф си е да припалиш ;д
На 20 години съм и никога не съм пушил ...
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Пуша. По принцип не всеки ден, но когато го правя всеки ден е по максимум 2 цигари.
Davidoff Gold и сив Dunhill.
btw, някой може ли да ми каже нещо относно цигарите Sobranie, както и какви видове има у нас?![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
правя си сам сигарите oldholborn :]] имам джоинтска машинка хахаи ocb-та
Пуша, но не съм пристрастенаПушех за една година от 8ми до 9ти клас, но ги спрях. На 8ми декември 2011 не съм се усетила как съм изпушила 5 -6 цигари от тея на моя. Минаха може би около 5 дни, нито 1 цигара, нито желание да запаля. Обаче после като ми се стовариха сума си контролни в университета пак ги започнах. Но макс по 3 -4 на ден, и то не всеки ден. Е примерно днеска 2ри ден не съм пушила, и желание да го направя нямам, но ако седна някъде на кафе, няма начин да не запаля поне една. Иначе пуша слаби цигари тип женски - 0,3 Мерлин или Diva 0,6 ама те дивата хич не си отговарят, колкото мерлина са силни, та даже и по слаби от него.
Pusha 6tot mi e kef,PUsha MURATTI slim...edna kutiq na den+kutiq malak KING,
Истинската любов е само една,
но разбитите сърца са много!!
Пуших 4 години и ги отказах преди месец... Дано да е за последно.
Но общо взето пушенето е едно от най-глупавите неща, които човек може да направи за здравето си.
tonique харесва ми подписа ти![]()
nigga stole my bike
да пуша .. поо 5 максимум на ден най често Корсет или ако няма манги розов мерилин![]()
по 3/4 на ден - давидоф силвър слим или корсет
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=