- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво става с тая телевизия???
Здравейте на всички! Искам да питам ако има някой, чиято кабелна ТВ да е към Евроком.. имате ли музикалната програма MCM??? питам, защото до преди няколко дни си я имах, а изведнъж изчезна и се появи ММ на нейно място..обожавам МСМ, заради нея гледам ТВ.. моля ви който е към евроком да ми каже дали я има тая програма.. за да разбера дали е нещо от самите доставчици.. знам ли.. ама май не е от телевизора, защото я търсих програмата на ТВтата в нас, ама я няма.. пренастроих си всичките канали на ТВто няколко пъти, ама не..
как мога да си я върна тая програма? моля ако знаете нещо кажете ми.. PLS
мерси предвареДано някой знае нещо.. ?
![]()
И аз я нямам. Не знам що. Дай наново да ти запише програмите, може да я намери.
Абе тия от Евроком са егати мошениците. При нас дигнаха месечната такса, а махнаха Диемите...После пак ги пуснаха ама късно-вкарахме си цифроваТа нищо чудно са и тая програма така да са я спряли...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еми да, няколко пъти опретърсвам всички програми от-до на телевизорите вкъщи, ама я няма.. явно са я впряли.. а аз само нея гледах Е**ТИ тъпото.. а ако се обадя да попитам какво ли ще стане? или по-ок да не пробвам? какво мислите? супер мн я искам тая програма и ако не я пуснат скоро ще хвърчат глави.. явно не им е за 1ви път.. щом ти, GoLdEn`GirL.. казваш, че са спирали и диемите. бати тъпото..
А какви са цените на цифровите ТВ-та? я разяснете? по-изгодно ли е от кабентала? ила ли повече канали.. коя кцифрова е добра? и всякакви такива подробности.. и инсталирането в какво се състои примерно.. плсда го имам предвид..
няма ли някакъв начин да си върна МСМ??? дано д има.. без д се налага да се вдигат скандали в евроком
Хмм ние няколко пъти си сменихме доставчика май...сега вече нз на кой сме ама който и да е го мразя щото заради тия смотани Диеми и на мен ми махнаха МСМ-а...После що съм била зле по френски..ми как като нямам стимул хаха
Кфа е тая глупост Диема Фемили?!сапунки...дейба
Хахахаа.. и аз искам да съм зле по френски.. а не д съм кръгла нула по френские, аз дори не го уча, ама ти поне нещо знаеш хаха.. иначе тва със стимула добре го измисли.. ама тия тъпаци явно гледат кой канал го гледат най-много хора и го спират точно него и го слагат в цифровите пакети, само и само да печелят пари.. нещастниците.. поне ти от Евроком.. мое ли д ми пуснат ММ на мястото на МСМ, тва е обида з френската музика
а Да.. Диема Family.. Романтика, ДКТЕ (детски канал за телевизионни елени)
![]()
![]()
![]()
простотия пълна.. пфу