Здравейте...умолявам ви особено момичетата да ми дадат някакви съвети...винаги съм се различавала от другите...поради факта,че не съм хубава...и заради това ми се промени характера,winagi se delq,ne goworq mnogo.....не ползвам кой знай каква козметика-само молив за очи и безцветен гланц,за косата-само я връзвам на опашка и да се оправя....другите (тоест всичките ми приятелки) се някакви модерни ходят , с гримове не знам си какво,с прически...излизат по барчета с момчета,а мен не ме викат...само аз се различавам и ме отбягват...в смисъл мене не ми е за това,че ме отбягват а искам и аз да съм красива...
Знам,че като човек не е хубав със и без грим все тая,но може и да се промени нещо...ПЛС каквото се сетите казвайте ;( ;( ;(

Дори вече "приятелките" ми ми се смеят като обучам чехли като изляза на вън и казват "ооооо *** с чехлииии и се хилят едно такова гадно" Еее какво аз не съм ли човек,бе.Забранено ли ми е да нося каквото искам.Или за гримове,вчера една фр-ка ми беше подарила от Франция мазни сенки такива всякакви цветове и аз нали им казах на "приятелките ми" и те ми викат "а сигурно се е объркала нещо,че да ти ги подари" а това дето най-ме нарани беше "че аз ако приличам на тебе щях да се самоубия" тфа беше супер гадно.....
Толкова ли съм грешна и не заслужавам ли и аз да бъда като всички останали...това вече продължава твърде много време и почва да ми писва.....
Кажете примерно там с какво се "разкрасявате" не знам ...нещо,което би ми било от полза...има толкова красиви хора,защо точно на мене ;[

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!