Това е сега!Сигурна съм ,че всички сте чули за боя между скинари и пънкари на концерта.Ами не само ние "пикльовците" се делим.И по новините даже си го казаха "пънкари и скинари" и ги разделиха на едикакви си.

Аз да не мръдна от тука ,ако познавам "чалгар" ,който да не е рядко ТЪП.
Ама чалгар имам предвид само това да слуша Гергана,Малина,Камелия,Екс ра Нина и прочие и прочие....Те се множат като мухи точно тия.Най-смешно ми е като някое детенце го питат "Ти каква искаш да станеш?" и последва отговор от типа "Емилия".Моля ви се не е така както го изкарвате не може всички да сме еднакви.Живота би бил скучен.Това е точно като клишето(вярно е все пак) за това ,че момичетата са лицемерки.Не може при 30 момичета всички да се харесват и да няма дразги.Всеки си има мнение,характер,вкус ,както искате го наречете.Всички тия субкултури си имат култура като индианец и американец.Никой не може да издържи ,с неговия мироглед и възгледи, да го пуснат при 10 други хора с коренно различно мнение.Не е въпрос само на музика,а по скоро на виждане.От там идва това разделение.Вече стила какъвто и да бил се изгражда вътре в кръга.

Не мога да налагам мнението си на никой.Само се изказвам.Да може и да е глупаво да се делим и както казвате по времето на майките и бабите ви не е било така.Е да ама те така ли са живяли?Съмнява ме ,че са имали това,което имат днешните деца