.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    ne_sam_dakel–ве
    Guest

Да му дам ли втори шанс?

От един месец и половина излизах с едно момче... Аз много го харесах а и тои мен.. често излизахме вечер заедно с приятели... тои всеки ден идваше до моето даслало за да се прибираме заедно... мн мило се държеше с мен... но наскоро нещо му стана...
    нз защо но мен всички ме наричат "дакела" незам защо а тва мене ме дразни а тои отначалото въобще не ми бикаше "дакел" а ме наричаше "цветнце" ?(защото се казвам Виолета)
    Но една вечер когато се прибирахме от един РД и докато чакахме таксито тои ми каза...
    Вили искам да те питам нещо... въпроса е малко...
    а аз не го оставих да довърши и му казах spox нали си споделяме всичко така че какавто и да е въпроса ще ти отговоря
    Искаш ли да дойдше в нас щото наще ги няма...
    а аз му казах и кво като ги няма?
    а той ми каза ми можем да правим секс...
    а аз му казвам ти луд ли си познаваме се от месец и половина и искаш да ме вкараш в леглото толкова бързо?
    А той ми каза "ей дакел верно е тва дето говорят за тебе" "Да знаеш че никога не съм те харесвал просто исках да те вкарам в леглото и да докажа че не си дакел...
    а аз му казах я си еби майката явно съм збъркала че съм те харесала
    и съм си ходила пеша но хубавото беше че поне имам един истински фр ники които се отказа да си ходи другите момчета заради мен мн мило от негова страна и попътя си говорехме и той ми каза да му дам втори шанс... вие как мислите?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не миличка колкото и да ти се иска да е лъжа това което казва-е истина явно! Момчето е искало да те вкара в леглото и когато си му отказала той те е нагрwбил! Въобще не се измъчвай и занимавай, толкова и му е интелекта, не те заслужава, камо ли пък да му даваш 2-ри шанс и за да го задържиш ще си легнеш с него и т,н. А това е единствената му цел, вярно трябва да си даваме 2-ри шанс, ама в случая да не ти минава през главата Успех главата нагоре, покажи се на по-силна и че не ти пука
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    hei dakel , ne mu davai 2ri 6ans - toi e pekinez a ti si istinski dakel i ne iska6 melez ???muhahah

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ами според мен щом е постъпил толкова гадно,не заслужава.явно наистина само е искал да те вкара в леглото и тва за дакела не го схващам,ама карай.не заслужава според мен.по-добре потърси някой,който е по-мил и не търси само секса в една връзка.Като Ники например :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hei dakel , ne mu davai 2ri 6ans - toi e pekinez a ti si istinski dakel i ne iska6 melez ???muhahah
    като гледаш снимките на дакел ли ти приличам?
    i.data.bg/07/06/20/428214_orig.jpg
    i.data.bg/07/06/20/428215_orig.jpg
    .data.bg/07/06/20/428216_orig.jpg

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    ами според мен щом е постъпил толкова гадно,не заслужава.явно наистина само е искал да те вкара в леглото и тва за дакела не го схващам,ама карай.не заслужава според мен.по-добре потърси някой,който е по-мил и не търси само секса в една връзка.Като Ники например :P
    Аз съм забелязала че ники мн пати ми е казвал че съм красива и че не съм дакел а че съм най-красивото момиче което е виждал... но аз тогава бях с онзи простак и...

Guest
    preli4a6 na mini pin4er 4estno ! ama i dakel stava6 muhahah dakel4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kak si

xc
    Guest

xcz

mojebi ne ako toi ti go iska tozi 2 6ans mn dobre si pomisli.ima i drygo 4e toi pak 6te iska seks ot 3 sedmica daje.a ti mn dobre si postapila kato si go razkarala bravo!moje bi vednaga te e obidil za6toto majete ponqkoga taka namirat na4in d se predpazqt i da ne izlizat precakani ili tapi nali ne razbira6 tove e bil na4ina mu da ti pokaje 4 ne go e grija i4e ne mu puka 4e ne si mu dala a v sa6tnost tova go izqjda otvatre nara nqva majkoto mu dostoinstvo.pomisli si mojebi ne ,vse pak ti si re6ava6

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne mu davai 2-ri shans. Toi ne go zaslujava.Nagrubil te e mnogo gadno.Neznam daje kak ti idva na uma da mu davash 2-ri shans.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    preli4a6 na mini pin4er 4estno ! ama i dakel stava6 muhahah dakel4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kak si

защо все ме обиждате?
    какво има във външния ми вид?

Забрави го!Покажи му че не е толкова важен!Не заслужава втори шанс! Той се е подиграл с теб!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не му давай 2-ри шанс.

ne_sam_dakel–ве
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ne_sam_dakel–ве

защо все ме обиждате?
    какво има във външния ми вид?

Град
    blaa

Re: Да му дам ли втори шанс?

XAHXHXAHXAHXAHXAXAXAAXAXXAXAXAXA E DAKEL XAAAAAAXAXXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA =D>
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

ne_sam_dakel–ве
    Guest

Re: Да му дам ли втори шанс?

Цитирай Първоначално написано от sashoTo
    XAHXHXAHXAHXAHXAXAXAAXAXXAXAXAXA E DAKEL XAAAAAAXAXXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA =D>
    всички момчета сте почти енакви
    никчко

Guest
    Ма ти сериозно ли си имаш гадже, да не си сънувала? Че като те гледам не ми се вярва. Нищо лично!

ne_sam_dakel–ве
    Guest
    Ма ти сериозно ли си имаш гадже, да не си сънувала? Че като те гледам не ми се вярва. Нищо лично!
    а защо мислиш че неможе да си имам гадже? мн сам грозна ли?

Guest
    1. Много си малка и си малко пълничка.
    2. Още имаш да растеш.
    3. На тая възраст какво очакваш - батковците (а и връстиците ви) ви смятат за играчки за секс и лесни.

ne_sam_dakel–ве
    Guest
    едва ли има да раста 9 клас съм... едва ли пще мн ще раста

Guest
    Всъщност като момче ще ти издам тайната на много други момчета и мъже, за което можи бе ще ме обвинят - много искат просто да те ползват за секс играчка и да те захвърлят, така действаме повечето мъже. Аз до сега съм нямал гадже, но ако имах сигурно по непонятни причини и аз бих искал да го чукам. Хормони.....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не му давай втори шанс, изобщо не го заслужава, чудя се как изобщо си помисляш да му дадеш втора възможност.

Guest
    i az mislia,4e ne triabva da mu dava6 vtori 6ans.ne padai pod dostoinstvoto si momi4e,suvzemi se!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Сам ти е казал, че иска просто да те вкара в леглото си. Изобщо не се занимавай с него повече. Най-много да те нае** и да те остави след това. Просто не си струва да се занимаваш с простаци.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest

Ne si go i pomislqi!!!

Tova mom4e e izpolzvach i nqma nikvkvi chustva kum teb. Toq te razigrava i te e otrqzal bez da ima nikfi skrupoli. Na vsichoto otgore te e nagrubil. Q si nameri drug naprimer Niki i mu natrii nosa na onq....

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Къв 2-ри шанс бе момиче?! Я не се излагай!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си