- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му дам ли втори шанс?
Ти добре ли си???Как ще му даваш 2 ри шанс?Пак да се подиграе с теб и чувствата ти ли искаш?!Никакви 2ри шансове мила!Той сам е казал,че не те харесва,а само е искал да прави секс с теб!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не е пълничка.Друго за външния вид не искам да коментирам за да не обидя някой...![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ama tva mom4e ne te zaslujava,momi4e osaznai se!sega govori6 taka prosto za6toto si v moment na slabost i si sviknal s nego!!!!vtori 6ans li?
![]()
хаха.абе как ще му даваш втори шанс..?! най-малкото той даже не те е помолил за това...освен това мисля,че тоя Ники си пада по теб.
4e sam t1pa t1pa s1m ama kak da vidq snimkite?
A po temata - v nikav slu4ai ne mu davai 6ans.Toi opredeleno ne go zaslujava!
Първоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
kazji mu da si tarsi druga......pomqrite 2 ri 6ans ne davat taka mu kaji. da si ebe prostata mai4ica....i qvno verno e prosta sledkto mu e takova vazpitanieto. sajalqvam za cinizmite...ama takiva dri6luvci kato toq ni6to dr go ne zaslujavat
Първоначално написано от ™G-Baby™
az puk po neponqtni pri4ini si mislq 4e dokato rasujdava6 taka 6te si ostane6 s rukobludstvoto pod du6a!Първоначално написано от Анонимко
Logika........
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
toi,ne zaslujava dori da go pogledne6,a ti i za vtori 6ans govori6
aekka da vidq snimkite seriozn9 kajeteee
su6tinski dakel si maaaaaaaaaaa xaxa mn ti se smqh na snimkite muhahah