.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Ти добре ли си???Как ще му даваш 2 ри шанс?Пак да се подиграе с теб и чувствата ти ли искаш?!Никакви 2ри шансове мила!Той сам е казал,че не те харесва,а само е искал да прави секс с теб!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Не е пълничка.Друго за външния вид не искам да коментирам за да не обидя някой...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    ama tva mom4e ne te zaslujava,momi4e osaznai se!sega govori6 taka prosto za6toto si v moment na slabost i si sviknal s nego!!!!vtori 6ans li?

Guest
    хаха.абе как ще му даваш втори шанс..?! най-малкото той даже не те е помолил за това...освен това мисля,че тоя Ники си пада по теб.

Повече от фен
    4e sam t1pa t1pa s1m ama kak da vidq snimkite?
    A po temata - v nikav slu4ai ne mu davai 6ans.Toi opredeleno ne go zaslujava!

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не му давай втори шанс, изобщо не го заслужава, чудя се как изобщо си помисляш да му дадеш втора възможност.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kazji mu da si tarsi druga......pomqrite 2 ri 6ans ne davat taka mu kaji. da si ebe prostata mai4ica....i qvno verno e prosta sledkto mu e takova vazpitanieto. sajalqvam za cinizmite...ama takiva dri6luvci kato toq ni6to dr go ne zaslujavat
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Всъщност като момче ще ти издам тайната на много други момчета и мъже, за което можи бе ще ме обвинят - много искат просто да те ползват за секс играчка и да те захвърлят, така действаме повечето мъже. Аз до сега съм нямал гадже, но ако имах сигурно по непонятни причини и аз бих искал да го чукам. Хормони.....
    az puk po neponqtni pri4ini si mislq 4e dokato rasujdava6 taka 6te si ostane6 s rukobludstvoto pod du6a!
    Logika........
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

toi,ne zaslujava dori da go pogledne6,a ti i za vtori 6ans govori6

Guest
    aekka da vidq snimkite seriozn9 kajeteee

Супер фен
    Qsno ti go e kazal - iska da te vidi v legloto si.Ne mu davai vtori shans kolkoto i da go haresvash!NE si struva .... zabravi go ima mnogo po dobr ot nego.TOi ne te zaslujava!
    Обичам те <3 !!!

Guest
    su6tinski dakel si maaaaaaaaaaa xaxa mn ti se smqh na snimkite muhahah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си