- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли на шибаните астролози?
А как може някой, който си няма представа как точно ни въздействат небесните тела да ми казва, какво ми вещаят?Първоначално написано от cherinka
Никоя тъпа врачка си няма ни най-малка представа дали звездите по които гадане не са вече история (сиреч станали черни дупки, бели джуджета и тн.). Никоя тъпа врачка си няма и понятие с каква скорост се движи силата на гравитацията (бонус по-голяма е от тази на светлината).
"Погледа" в бъдещето е възможен в четвъртото измерение. За съжаление ние сме триизмерни същества и живеем в триизмерен свят, тоест предксазването на бъдещето е невъзможно. Промянат му още по-малко.
Мани ги тия боклуци,особено Алена как ме дразни! какво да кажа аз като съм козирог и ми пишат глупости, че сме студени, темерути,кариеристи,едва ли не без чувства! Какви са тия идиоти астролозите,нямат си друга работа!
малко![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Попринцип не вярвам.
Po princip az drugo ne gledam osven alena i drugo ne praq drugo osven da gledam stari neini predavaniq za d aim pravq analiz-kritika(
se6' se)
I never eat a pig cuz a pig is a cop
ami ne,tova sa pulni gluposti
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
НЕВЯРВАМ
Тея само заемат страниците на списанията...и гледат как да земат паричките на наивните невинни хорица![]()
За харектеристиката на дадената зодия(в моя случай Дева) има някои верни неща, но те са много общи.А в ежедневния хороскоп хич не вярвам.
На шибаните- неееНо вярвам, че времето и мястото, на което сме се родили определят живота ни, тоест вярвам, че няма нищо случайно.