- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- просто "приятелски" съвет...
Благодаря, Ексо, но не мисля че разбира особено много.Първоначално написано от Анонимко
Защо казваш фашисти? А и не само ти де...антифашисти... Мисля че знаеш разликата между фашисти и нацисти (освен че едните са германци, другите италиянци (според учебника по история за 10 клас))
А тогава защо ходят на подобни концерти и са с гребени, кубинките с червени връзки, значки със задраскани свастики, някои и с анархии? Правят нещо, без да знаят какво е то свъщност. Явно просте се пускат по течението в компанията на останалите.Първоначално написано от ексо...
Много ще се учудя, ако наистина не знаеш за такива концерти. А още повече, че често споменаваш познатите си скинове. Кака ти Ина също ме пита за този концерт /последния/...дали ще ходя, но на който нямаше чужди изпълнители. Е ... състоя се. Имаше над 100 присъстващи.Първоначално написано от ексо...
Мисля че не беше нбужно и това да казвам, но мисля че ти е ясно че и ние ходим по наши концерти, е вярно...при вас идват ексчовци, а при нас не Landser и Skrewdriver, но пак има хора, нали?
Първоначално написано от koalka
![]()
А този с бялото дето е на снимките, знаете ли кво е викал?
Братлета аре да не се бием и съответно бутилка в главата.
30 годишен пънкар=утрепка.
Гребените да се махат.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
1. Стават и грешки. Ние ли сме им виновни че са излязли на разходка хоратаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
2. ДА, но псуваш нацистите заради идиологията и действията на тези хора, което си е чисто афа (не съвсем, но да)
3. Никой не иска да ти каже ли...е нали ти казват? Или ти никога не си знаел кога и къде, или поне че ще има наш концерт? Не ми се вярва изобщо. Както казах Ина знаеше, а и не само тя. В плд също имаше знаещи.
Е не мисля че си чак пък толкова глупав че да казваш всичко. Но за сметка на това други се справят добре в снасянето на информация.
4. Хубаво е че даваш пояснения, разяснения и обяснения за непонятните за някои потребители неща, макар и понякога да са предоставени от едната страна на нещата. Т.е. не много безпристрастни.
5.![]()
еее ти уби рибата с тва изказване...човек ше каже,че е невъзможно да се получи такава информация..Аз за концерта преди година в Плевен научих от човек,който въобще си няма и понятие за какво става дума..Мисълта ми е,че който търси,намира...Истината е обаче,че на "наш" концерт едва ли някой някога ще дойде от "вашите",щото съотношението ще е 30:1 вероятно...Първоначално написано от exploitedteen
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Каза просто че никой не отива и му казва "момче, ще си правим концет на **.**.** от **:** в ***". Инъче ако иска може да разбере, нормално...
Попитах момче от форума за негов телефон, с оправданието че може би някога ще му се обадя, ако имам път натам. И веднага бях попитан дали за концерта ще ходя...
За миналогодишния...научих от човек с който се познавах от малко време. И по скоро казваше на момичето с което аз бях инъче едва ли. Но има и концерти които са и ще бъдат обявяни официално.
А съотношението като е различно май крайния резултат е еднакъв
ама защо да не ни изнася?И още нещп- крайно време е хората да разберат, че пънк и скинхед субкултурите са изпълнение с насилие и то е част от тях... на който не му изнася да става хипи или емо...
трепете си се колкото си искате..
ами к*в е..... еми например преди известно време една съучиничка се заяждаше с мен ий така без нищо да съм и направела и аз като я помелих и я строших от бой да знае друг път с кой си има работа.....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
Суупперр селско изказване, "мойто момиче"
не'е,просто ми стана смешно как спорите кой е НАЙ.някакви възмущения имаше...
иначе си се бийте,не сте дошли да ме биете мен я ..
да пъчиш гърди, че си бил агресивен е проява на простотия
още по-лошото е, че си мислиш, че това е за похвала
интелигентите хора не се бият като животни, а разрешават проблемите си другояче
какво ще кажеш ? биете се за каузата ?
да ви еба и каузата - само защото другия нема гребен , дай да му ударим една бутилка в главата
тая простотия ми напомня на кварталните боища - събират се келеметата от една маала на друга .. и бой
и за какво ?
еми .. просто защото някои същества са си още на първите етапи на еволюция![]()
ЗасегаПървоначално написано от _donna_
![]()
тихо,че ше кажа на Ефремов!Засега
и тогаа и скинари и пънкари и всите че го закършите!
Ебати диваците. Да се убиват направо бе, и без тва няма място за такива клошари.
Аз имам едно наум от концерт на Кокоша глава преди година и нещо ..