.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    иначе може да си говорим, че скиновете са фашисти и нео-нацисти, а пънкарите са антифашисти... ето ти политическата обосновка за боя...
    Благодаря, Ексо, но не мисля че разбира особено много.
    Защо казваш фашисти? А и не само ти де...антифашисти... Мисля че знаеш разликата между фашисти и нацисти (освен че едните са германци, другите италиянци (според учебника по история за 10 клас))

Цитирай Първоначално написано от ексо...
    и все пак, господа скинарите, за пореден път натупаха няколко невинни хлапета, които даже сигурно не знаят защо ядат бой
    А тогава защо ходят на подобни концерти и са с гребени, кубинките с червени връзки, значки със задраскани свастики, някои и с анархии? Правят нещо, без да знаят какво е то свъщност. Явно просте се пускат по течението в компанията на останалите.
    Цитирай Първоначално написано от ексо...
    а изказването са скинарски концерти.... кога са, къде са???
    Много ще се учудя, ако наистина не знаеш за такива концерти. А още повече, че често споменаваш познатите си скинове. Кака ти Ина също ме пита за този концерт /последния/...дали ще ходя, но на който нямаше чужди изпълнители. Е ... състоя се. Имаше над 100 присъстващи.
    Мисля че не беше нбужно и това да казвам, но мисля че ти е ясно че и ние ходим по наши концерти, е вярно...при вас идват ексчовци, а при нас не Landser и Skrewdriver, но пак има хора, нали?

Прав си, не разбирам - и не искам Ще ме извиняваш ного ма да се трепят кат кучета ...
    На който му се убива време...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    К`ва е тая омраза, какво е това нещо...
    Грозна гледка.

А този с бялото дето е на снимките, знаете ли кво е викал?

Братлета аре да не се бием и съответно бутилка в главата.
    30 годишен пънкар=утрепка.

Гребените да се махат.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    1 има бити, които даже не са знаели, че има пънк концерт...
    невинни очевдици озовали са на неподходящо място по небодходящо време...

2 аз примерно не съм антифа и не ме ебе за политика, просто не обичам крайни идеологии и колкото псувам нацистите, толкова псувам и комунистите...

3 за концертите- нали се сещаш, че на мен никой не ИСКА да ми каже за тях...
    както и аз не казвам къде ходят разни хора, които са... популярни в дадени среди..

И още нещп- крайно време е хората да разберат, че пънк и скинхед субкултурите са изпълнение с насилие и то е част от тях... на който не му изнася да става хипи или емо...
    Нас ни бият, но понякога и ние бием другите... това е...

ACAB!!!
    1. Стават и грешки. Ние ли сме им виновни че са излязли на разходка хората

2. ДА, но псуваш нацистите заради идиологията и действията на тези хора, което си е чисто афа (не съвсем, но да)

3. Никой не иска да ти каже ли...е нали ти казват? Или ти никога не си знаел кога и къде, или поне че ще има наш концерт? Не ми се вярва изобщо. Както казах Ина знаеше, а и не само тя. В плд също имаше знаещи.
    Е не мисля че си чак пък толкова глупав че да казваш всичко. Но за сметка на това други се справят добре в снасянето на информация.

4. Хубаво е че даваш пояснения, разяснения и обяснения за непонятните за някои потребители неща, макар и понякога да са предоставени от едната страна на нещата. Т.е. не много безпристрастни.

5.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за концертите- нали се сещаш, че на мен никой не ИСКА да ми каже за тях...
    както и аз не казвам къде ходят разни хора, които са... популярни в дадени среди..
    ACAB!!!
    еее ти уби рибата с тва изказване...човек ше каже,че е невъзможно да се получи такава информация..Аз за концерта преди година в Плевен научих от човек,който въобще си няма и понятие за какво става дума..Мисълта ми е,че който търси,намира...Истината е обаче,че на "наш" концерт едва ли някой някога ще дойде от "вашите",щото съотношението ще е 30:1 вероятно...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    Стара Загорка
    Каза просто че никой не отива и му казва "момче, ще си правим концет на **.**.** от **:** в ***". Инъче ако иска може да разбере, нормално...
    Попитах момче от форума за негов телефон, с оправданието че може би някога ще му се обадя, ако имам път натам. И веднага бях попитан дали за концерта ще ходя...
    За миналогодишния...научих от човек с който се познавах от малко време. И по скоро казваше на момичето с което аз бях инъче едва ли. Но има и концерти които са и ще бъдат обявяни официално.
    А съотношението като е различно май крайния резултат е еднакъв

Супер фен Аватара на _donna_
    И още нещп- крайно време е хората да разберат, че пънк и скинхед субкултурите са изпълнение с насилие и то е част от тях... на който не му изнася да става хипи или емо...
    ама защо да не ни изнася?
    трепете си се колкото си искате..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Само не мога да разбера к'ъв е смисъла от тези побоища? Какво и на кого доказват нещо? По мачове се трепят, по концерти се пребиват... и защо?
    ами к*в е..... еми например преди известно време една съучиничка се заяждаше с мен ий така без нищо да съм и направела и аз като я помелих и я строших от бой да знае друг път с кой си има работа.....

Град
    Стара Загорка
    Суупперр селско изказване, "мойто момиче"

някакви възмущения имаше...
    не'е,просто ми стана смешно как спорите кой е НАЙ.
    иначе си се бийте,не сте дошли да ме биете мен я ..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да пъчиш гърди, че си бил агресивен е проява на простотия
    още по-лошото е, че си мислиш, че това е за похвала
    интелигентите хора не се бият като животни, а разрешават проблемите си другояче
    какво ще кажеш ? биете се за каузата ?
    да ви еба и каузата - само защото другия нема гребен , дай да му ударим една бутилка в главата
    тая простотия ми напомня на кварталните боища - събират се келеметата от една маала на друга .. и бой
    и за какво ?
    еми .. просто защото някои същества са си още на първите етапи на еволюция

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    иначе си се бийте,не сте дошли да ме биете мен я ..
    Засега

Засега
    тихо,че ше кажа на Ефремов!
    и тогаа и скинари и пънкари и всите че го закършите!

Град
    Стара Загорка
    Ето едно КЛИПЧЕ, което за жалост не е с мноо добро качесто
    И ОЩЕ ЕДНО направено по този повод

Ебати диваците. Да се убиват направо бе, и без тва няма място за такива клошари.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз имам едно наум от концерт на Кокоша глава преди година и нещо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си