- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- просто "приятелски" съвет...
Благодаря, Ексо, но не мисля че разбира особено много.Първоначално написано от Анонимко
Защо казваш фашисти? А и не само ти де...антифашисти... Мисля че знаеш разликата между фашисти и нацисти (освен че едните са германци, другите италиянци (според учебника по история за 10 клас))
А тогава защо ходят на подобни концерти и са с гребени, кубинките с червени връзки, значки със задраскани свастики, някои и с анархии? Правят нещо, без да знаят какво е то свъщност. Явно просте се пускат по течението в компанията на останалите.Първоначално написано от ексо...
Много ще се учудя, ако наистина не знаеш за такива концерти. А още повече, че често споменаваш познатите си скинове. Кака ти Ина също ме пита за този концерт /последния/...дали ще ходя, но на който нямаше чужди изпълнители. Е ... състоя се. Имаше над 100 присъстващи.Първоначално написано от ексо...
Мисля че не беше нбужно и това да казвам, но мисля че ти е ясно че и ние ходим по наши концерти, е вярно...при вас идват ексчовци, а при нас не Landser и Skrewdriver, но пак има хора, нали?