След 7 клас се преместих в ново даскало и е ужасно.С мен влязоха 2 мои фр.И двете вече не са.Едната все да се мъкне след едни други а другата ми беше "открадната" от едно друго момиче и вече не иска да излиза с мен.С останалите момиче просто не мога да се сприятеля.Ще прозвучи нескромно но от всичките момиче аз ставам за най-добра фр от всичките.Всички си говорят гадни работи зад гърба и си правят мн гадни номера за да си подтигнат своето.Иначе като ги гледаш са мнооооого добри фр.Аз не съм такъв човек.Независимо колко съм близка с някой никога няма да го издъня.Именно заради това...нямам приятели.Откакто влязох в това училище живота ми стана ужасен!Случвало се е по цели часове да рева вкъщи.Сигурно ще кажете че има някакъв проблем с мен.И аз така си мислех и просто реших да говоря поотделно с няколко момичета да ги питам какво ги дразни в мен.Никой не даде отговор който да ми помогне.Всичките ме уверяваха че нищо ми няма.Тогажа защо е така???Помислих да се преместя в ново даскало но се страхуам страшно много че може да ме приемат по същия начин и пак да е същото.Какво мислите по въпроса?