.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Слънцезащитен фактор 50 ще ме предпази ли???

Значии купих си един посион на Avon със слънцезащитен фактор 50 от детската серия е и се чудя дали ще ме предпази от почерняване или само от изгаряне предпазват.Моята кожа е матова и никога не изгарям и си го купих с такава цел да не почернявам още повече ,че още лятото не е започнало и от чехлите ми са ми останали граници нали се сещате там дето е чехлата е мн мн мн по-светло ..та не искам да почернявам още повече
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Супер фен
    Фактор 50? Уоу! Със сигурност ще те препази споко.Все пак марката е добра.Аз пък използвам олио със фактор 2 и само от 1 плажна баня почернявам
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)

Re: Слънцезащитен фактор 50 ще ме предпази ли???

Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    Значии купих си един посион на Avon със слънцезащитен фактор 50 от детската серия е и се чудя дали ще ме предпази от почерняване или само от изгаряне предпазват.Моята кожа е матова и никога не изгарям и си го купих с такава цел да не почернявам още повече ,че още лятото не е започнало и от чехлите ми са ми останали граници нали се сещате там дето е чехлата е мн мн мн по-светло ..та не искам да почернявам още повече
    и аз си взех всъщото
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Vzimaite i si s 1000. Sledva6tiq 6te m e takav

V4era po4ti cql den bqh na plaj i po4eti ne sam se pekla na slance a yj se mazax mnogo s plajno,ama pak izgorqh na liceto i garba.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

лелелелелееееее има 100 такива тъпи теми

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Lele 50 Mislia,4e slanceto niama da pripari do teb Pak i az s6ato imam ot djapankite otpe4atak

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Lele 50 Mislia,4e slanceto niama da pripari do teb Pak i az s6ato imam ot djapankite otpe4atak
    ам даде и аз за такива отпечатаци говоря мн са ми гаднички ама поне горе/долу имам представа колко почернявам и почвярвай ми много еее иначе пише,че блокирвал слънчевите лъчи и увеличавал защитата на кожата до 50 пъти ае дано помогне

Повече от фен
    Град
    south_park
    хммм...ейвън-добра марка?
    не ми вдъхва доверие.не бих използвала слънцезащитен лосион на фирма за евтина козметика
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    хммм...ейвън-добра марка?
    не ми вдъхва доверие.не бих използвала слънцезащитен лосион на фирма за евтина козметика
    подкрепям... ейвън за нищо не стават и не бих оставила защитата на кожата ми да зависи от нещо на ейвън.. било то и с фактор 50.. Щом си го купила вече пробвай.. макар че нямам вяра на ейвън.Мисля че за тези пари можеш да купиш подобен фактор на по-добра марка
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

И аз ще си купувам с висок фактор,защото кожата ми е бяла като сирене.А едим път моята наи добра приятелка ми каза,че приличма на мъртвец..
    А по темата:ООО,даа!Защитата е гаратирана,въпреки че това АВОН...

Guest
    razmazvai se mnogo dobre, che na edno mqsto da ne si se namazala i stavash na zebra. az taka si izpatih vednuj s po visok faktor. rezultata beshe che na mesta bqh bqla na mesta rozova

Guest
    4ak ot 50 nqma smisyl i s 25 6te te opazi

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Ako iska6 i ot 1500 faktor si vzemi nqma smisyl vsqka koja e razli4na pak 6te te predpazi no 6te si po4ernee6 edna moq fr e po tymni4ka i ot malkoto po4ernqva ama nqma kak stanala e malko na "cigan4e" ot 12 do 2 i ne6to ne hodi na plaj togava slynceto e mnogo silno i dori pod 4adyra 6te se ope4e6 hodi v po kysnite 4asove i taka...ako mi shvana misylta.......
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Цитирай Първоначално написано от Bezrazli4na
    Ako iska6 i ot 1500 faktor si vzemi nqma smisyl vsqka koja e razli4na pak 6te te predpazi no 6te si po4ernee6 edna moq fr e po tymni4ka i ot malkoto po4ernqva ama nqma kak stanala e malko na "cigan4e" ot 12 do 2 i ne6to ne hodi na plaj togava slynceto e mnogo silno i dori pod 4adyra 6te se ope4e6 hodi v po kysnite 4asove i taka...ako mi shvana misylta.......
    aam i az sym tei smqtai da otida do centyra i da se vyrna i staam mn zle...ina4e taq godina mai na more nqma da hodq... nito na6te imat vreme ,nito me puskat s fr`s samo na basein4eta

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Ne izlizai mnogo mnogo po obqd az pyk iskam mnogo da po4erneq za tova daje 6te si vzimam i olio za utre iskam gotin 6okoladov ten mnogo mnogo
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Ne izlizai mnogo mnogo po obqd az pyk iskam mnogo da po4erneq za tova daje 6te si vzimam i olio za utre iskam gotin 6okoladov ten mnogo mnogo
    otkakto sme vakancie {15} vyob6te ne sym izlizala osven do magazina koeto ne e mn dobre de...ina4e ako iska6 shti dam malko ot moq ten

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз никога не мога да почернея. А за марката-аз освен Ейвън ползвам само българска козметика и имам хубава коса и кожа. Балсамът ми за коса струва 1.20 и стои перфектно. Не разбирам защо трябва да харча на месец 200 лева за козметика, като и за 10 мога да изглеждам добре и да ми влияе добре.

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    otkakto sme vakancie {15} vyob6te ne sym izlizala osven do magazina koeto ne e mn dobre de...ina4e ako iska6 shti dam malko ot moq ten
    az sam do 30 dai malko ot tvoq ten de........

az sam do 30 dai malko ot tvoq ten de........
    pra6tam po imeil oba4e o4akvam po6tenski zapis sys parite ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Опредено да.Той е за деца, но и няма да почернееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си