.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на air_wisp

цепната кожичка на пениса!? кво да правя?

Хора днес ми се случи нещо мн гадно. Докато правих секс с приятелката си и ми се цепна кожичката от долната част на онази ми работа и изведнъж ме заболя и като го извадих беше в кръв. Не е скъсана но има една малка раничка. Сега ме щипе и боли при разтягане и когато го намокря. Въпроса ми е трябва ли да ходя на лекар или да го изчакам само да си зарасне и има ли опасност от някаква инфекция що се отнася до приятелката ми...все пак имаше кръв когато го изкарах а и го правехме без презерватив...по принцип избягваме опасния секс ама някой път като има бая страсти и така става...
    маа фака

мали ужас ... съчувствам ти ....

Еми, виж сега - предполагам, че не ти се ходи на лекар. Измий го добре и гледай да не се мърси и т.н. Ако не е мн голяма раничката предполагам, че може да мине и без лекар. Но имай предвид, че тази област е доста...нежна и все пак премисли да отидеш на лекар

Успех
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина трябва да отидеш на лекар.

Отиди на лекар, за да промие раничката и да я види, също така ако не отидеш на лекар и незнаеш какво да предприемеш раничката може да се замърси и тогава да стане по-зле.

Guest
    ehh mi te horata sa kazali 4e v suha putka hui ne vliza ama viq.... po temata ni6to ti nqaa 6 ti mine nedei da plu6ti65 edin fr i toi be6e taka ne se mre 6 ti mine

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не искам да бъда лош пример, ама карай спокойно. Ако човекът беше толкова изнежено същество, отдавна да сме измрели всичките. Пази на чисто, поспри секса и чекиите.. И аз съм имал болезнени моменти, ама пък не обичам да тичкам при чичко доктор.

А! Кажи на приятелката си да го цунка и ще ти мине!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    хахяха мерси за отговорите ще карам така засега и ще чакам да ми мине и ще го пазя пък ако не зараства бързо, ще се ходи на лекар, че на море ще ходя след месец...грехота е да съм с болна патка айде пак ще пиша ако има развитие

Тва горе бях аз...ужас с нетърпение чакам сутрешната ерекция ама кво да се прави ще стискам зъби и тва е...а и нищо не казахте за кръвта ми във влагалището и?
    маа фака

Град
    Някъде покрай пудинга
    И аз веднъж след едно пянско духане от страна на жена ми...леко се контузих... Поддържай си хигиената...само не прави около 3-4 дена секс и ще се оправиш. А когато почнеш със секса...да влиза плавно и леко отначало ...даже ако трябва 1во възбуди мн мн мн добре приятелката си....
    И ако все пак нещо се влошава...отивай на лекар да не станеш евнух
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хахяха мерси за отговорите ще карам така засега и ще чакам да ми мине и ще го пазя пък ако не зараства бързо, ще се ходи на лекар, че на море ще ходя след месец...грехота е да съм с болна патка айде пак ще пиша ако има развитие
    На море ще ми ходи Ти не си мисли, че черноморките са лесни, те не се впечатляват лесно. Ама айде успех!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

бе малките "скейтърки" лесно се впечатляват ама аз ще съм с приятелката си така че...
    маа фака

Gorilla
    Guest
    ПИЧ ИДИ НА ЛЕКАР МОИ ФРЕНД ТАКА ПИЯНСКА ВЕЧЕР В АНУСА И СИ СКЪСА ЦИПАТА ХАХАХАХАХ ОЩИ ГО БАЗИКАМ,ТА ДНАЧИ ИДИ НА ЛЕКАР ТОИ ЩЕ ТИ ДАДЕ НАТРИЕВ НЕЩО СИ ТОМ ЗАБРАВИХ ДА ГО ТОПВАШ В НЕГО И ЩЕ ТИ МИНЕ НО МАЛКО ВРЕМЕ БЕЗ СЕКС И ПОСЛЕ ЩЕ ВЛИЗАШ БАВНО НО СЛАВНО ДА НЕ СТАНЕ ПАК БЕЛЯТА

Guest
    и в крайна сметка днес правих секс...нищо не ми стана...малко ме боля, но все още ми е цял ся почивка и чакане и така

и пак забравих да се логна...та да кажа открих един начин и не ме болеше толкова нали съм майстор
    маа фака

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не искам да бъда лош пример, ама карай спокойно. Ако човекът беше толкова изнежено същество, отдавна да сме измрели всичките. Пази на чисто, поспри секса и чекиите.. И аз съм имал болезнени моменти, ама пък не обичам да тичкам при чичко доктор.

А! Кажи на приятелката си да го цунка и ще ти мине!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    На колко години си????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    "ujas"...голямата работа.

тази т.нр "кожи4ка" в еволюционното минало на мъжете вероятно е играла същата роля като девствената ципа при жените. Само 4е с времето
    са се наложили гените на екземпляри с по-жилава кожа. Същото се наблюдава в наши дни и при моми4етата - с всяко следващо поколение %-та на жените, които не кървят при първия полов акт се увели4ава.. след няколко хиляди години сигурно ще има теми по форумите "помош, цепна ми се кожи4ката на шундата"

ще ти мине бе брат ми, помисли си какво изпитват турците и евреите , като им изрязват целия перпуциум, по правило без упойка и на около 9-10 годишна възраст.

Guest
    Hora,ima li jelaeshi da me ebat???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    "ujas"...голямата работа.

тази т.нр "кожи4ка" в еволюционното минало на мъжете вероятно е играла същата роля като девствената ципа при жените. Само 4е с времето
    са се наложили гените на екземпляри с по-жилава кожа. Същото се наблюдава в наши дни и при моми4етата - с всяко следващо поколение %-та на жените, които не кървят при първия полов акт се увели4ава.. след няколко хиляди години сигурно ще има теми по форумите "помош, цепна ми се кожи4ката на шундата"

ще ти мине бе брат ми, помисли си какво изпитват турците и евреите , като им изрязват целия перпуциум, по правило без упойка и на около 9-10 годишна възраст.
    ]
    Az pak ne im sa4ustvam izobsho

Супер фен
    Град
    Каква еволюция, брате, какви пет лева. За да има еволюция, трябва да има подбор, а всички - с жилажа и не толкова ципа/кожичка дават еднакво многобройно поколение. Забрави еволюцията, за човечеството единственият начин е генно инженерство.

А Шизовата мечта е още по-неосъществима

промий го със спирт

сложи му лепенка ще мине

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    дай още едно тъпо предложение няма да се учудя

На 17 съм...даеа не минава ама кво да прая...ще го чакам пък
    маа фака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми