- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- География за УНСС
Случайно да знаете линкове към онлайн информация с географски материал, който би се паднал на ЕПИ в УНСС? Знам, че материалът е от учебниците за 10 и 11 клас по география.
Ami vzemi si EPI-modul 3 geografia i go re6i![]()
Провери с този сайт. Там има КСК тестовете на УНСС и Свищов.Първоначално написано от Анонимко
ami az moga da ti kaja samo 4e za izpita po geografiq v UNSS trqbva da si pro4ela pone vednuj modul 3 za6toto vuproste sa statisti4eski a dannite im sa ot 2006godina!Za infoto takava statistika v Bulgaiq realno nqma vse o6te!Az u4a 5 godini geografiq i na purviq izpit imam 3.85 za6toto izpolzvah danni ot 2004!E tova nqma zna4enie za6toto sum ve4e studentka v SU de ama seriozno trqbva ti modul 3!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Само мога да ти кажа че ако нямаш достатъчно кинти да буташ в У(тре) Н(осете) С(ъответната) С(ума), хич не те и интересува изпита по география за там
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
У(тре) Н(осете) С(ъответната) С(ума)
XaaxAx- nice,nice,nice,interesting
![]()
У-ум Н-няма С-студент С-става![]()