.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Как да забравя някого?

Как се забравя най-лесно и бързо момиче, което харесвам адски много, о то мене - не, и което си има гадже? А как се забравя човек, който ти е приятел и не щеш вече да дружиш с него? А как се забравя враг? Ами хора, с които си бил на определен курс? Не знам дали темата е точно за тук, но искам спешно да забравя някои хора.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ох.. много трудно, ако си обичала истинкси някой.. Иначе просто се разнообрази... намери си нови занимяния, ниви хобита - нещо с което вниманието ти е заето и не мислиш за него/тях. Не ходи по места, където сте ходили често.. Изтрий всичките му/им снимки и гледай да не се засичате. Не си позволявай да мислиш за него/тях..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    прочела съм, че става дума за момче по грешка.. За това съм писала "него" Но за момиче е абсолютно същото
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

znam nqkolko sigurni varianta ama... ne sa mn podhodq6ti za primer!
    Hvani se s ne6to polezno i priqtno i vmesto da se opitva6 da ne misli6 za tova misli i premislqi i dori ako trqbva izmislqi puklen plan da go narani6 (ne te suvetvam da go izpulnqva6 de) nakraq glavata 6te ti grumne 6te revne6 sled dulgo revane 6te zaspi6 i na drugiq den sveta 6te e pak po-lek!(ama 6te te bolqt o4ite)
    Az taka pravq kogato ne iskam da pravq onova gorespomenatoto koeto ne e za primer!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Nai-lesniq na4in da zabravish za nqkoi e prosto da si mislish za nego... da mislish kak te e naranil kuf idiot e bil i taka ... Pri men pomaga ..Da znaesh i da si mislish 4e toi ne te zaslujava

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Няма определена рецепта как да забравиш някого.Времето лекува.Започни да се занимаваш с нещо,което да ти отвлича вниманието и да не мислиш за нея.

Guest
    Ачи аз имам да забравя:
    1 момиче
    3 бивши приятели
    5 бивши приятелки
    3 различни паралелки - 60 човека

69, приблизително 70 човека... не ми е лесно.

Хубаво, че скъсах снимките на единия си клас и им изтрих телефоните.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ачи аз имам да забравя:
    1 момиче
    3 бивши приятели
    5 бивши приятелки
    3 различни паралелки - 60 човека

69, приблизително 70 човека... не ми е лесно.

Хубаво, че скъсах снимките на единия си клас и им изтрих телефоните.
    ei ei ei po spokoino!ne kusai snimki, nqma smisul!Pazi gi tqh moje6 da skusa6 ama 6te ti ostane spomena, a kogato ima6 ne6to koeto da ti napomnq za slu4iloto se nqma da se nalaga to da e v glavata ti!Ili s dve dumi ne e tova na4ina!
    Izlez s drugo momi4e zabavlqvaite se, razkaji i, imam zad gurba si 5godi6na vruzka i znam kakvo e kogato edin 4ovek e bil ne prosto 4ast ot sveta ti a e bil vsi4ko!Trudno e, no ne e bolko za umirane!Izgubih vsi4ko koeto imah i dori roditelite si, no kogato si stupi6 na krakata i ima6 turpenie vsi4ko idva na mqstoto si!Ne e vajno da ne pakda6 a da subere6 sili da se izpravi6!Znam 4e ima6 sili, vsi4ki gi imame samo nqkoi gi murzi da budat sili!Ne budi murzel!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    Ами аз след като им скъсах снимките на хората и онова момиче започнах всеки път като си помисля за тях или нея да си ги представям как избеляват и накрая - как напълно изчезват. Това много ми помага. Дали има такъв тип психотерапия? Понякога, пък ако това не помогне си ги представям как се пръскат на парчета. И така малко по малко, след време започвам все по-малко и по-малко да мисля за тях. Може би това е начина?

nqma na4in!Nqma da gi zabravi6 nito sega nito utre a sled godina 6te ti se iska da si gi spomni6!Tova se slu4va!V nas imam cql 6kaf sus spomeni ot razni hora koito sigurno nqma da vidq pove4e i koito sa minali tranzit prez jivota mi ostavqiki mnogo bolka i vupreki 4e ne im pomnq licata vse o6te pomnq hubavite migove, kogato sum se usmihvala, pomnq kak sum se prosulzqvala ot 6tastie ili ot ubida, pomnq i 5 godini v koito sum bila napolovina 6tastliva, a kolko me bole6e togava!Dnes kogato tezi ne6ta sa dale4e v minaloto i se gubqt q v mraka q v svetlinata na ejednevieto vse o6te otvarqm 6kafa i tam ne vijdam horata zaradi koito sum stradala a moqta tragi4na no vse pak pone malko krasiva prikazka!O4ite mi se pulnqt sus sulzi a vsu6tnost se usmihvam!Za tova ti kazah da ne kusa6 snimkite sled vreme tam nqma da e fotografirana bolkata ti a samo ti v nai 4istata ti forma!Prekrasno e povqrvai mi!

Повече от фен Аватара на suantito
    напиваш се дистанцираш се от това момиче и си намираш ново действа безотказно

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Guest
    Ново момиче. А нови приятели?

Guest
    Е при мен нямаше нищо хубаво от 2002 до 2005, така че ще забравя този период. Аз винаги помня само доброто, а тогава нямаше нищо такова.

Голям фен
    Град
    Варна
    Блъскаш си главата в стената, докато не си загубиш паметта

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ново момиче. А нови приятели?
    той не иска да забрави приателите си а приателката си

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Guest
    И гаджето и съучениците си.

Guest
    Няма да сгреша, ако кажа че почти 99% от хората, които съм срещнал от 15 Септември 2001 до скоро са пълни отрепки, с които никога преди не бих си и помислил да дружа. А гаджето ми беше използвачка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си