- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ФИЛМИ-ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ
Страхотен филм!Първоначално написано от kuklichka_bg
Ангели летят във траур бял...
Blonde and Blonder
Първоначално написано от sanyflower7
Filma se kazva ela pri tatko na EG e po drug na4in no na Bg zaglavieto e ela pri tatko
Rich Kids e доста по-различен от американските бози, няма спор. Уникален филм, струва си да се гледа, особено ако харесвате по-реалистичния поглед към тъмната страна на тийн живота...тип сериала Skins.
"Обожавам простите неща, те са последното убежище на сложните натури." - О. Уайлд
MuRo0oMaster написа:
моля ви помогнете ми да намеря един филм.. незнам как се казва от коя година е нито нищо :х
едно момче живее с доведените си родители и не познава истинските си родители докато един ден идва при него 1 от хората на баща му а той държи плаубой или некво такова списание не помня..
и от задръстеняк става милионер но чичо му преебва всичко и накрая на филма сабира приятелите си и си взима списанието...
моляяя ви хелп!!
тоя филм не е ли Who's your Daddy ...
su6tiq e .... ne e miss march ili kfoto tam kazaha ...![]()
продължавай да ме мразиш,защото обичам да гледам как под мене лазиш!?!
оф бате не ви ли писна да гледате тъпи, банални и лигави американски филми, в които задължително има :
- богата, руса лигла ; най - популярното момиче в училище
- някой пендел играещ най - готиното и популярно момче в училище + женкар
^^ гаджета са
- бедно, скромно момиче, което се превръща в супер мацка / момиче, което се влюбва в оня популярния и сичко е ок и тем подобни
- трагичен момент по - средата на филма, в който доброто момиче е прецакано от злата и руса кучка
- хепи енд, в който "добрите" са гаджета, а "лошите" са прецакани
- изобилие от секс сцени и типичните банални американски подробности..
![]()
^ не![]()
Аз искам да питам някой дали се сеща за филм, в който едно момче пътува из света за да търси нови родители .. или поне нещо подобно. Мисля, че момчето се казваше Север. На края на филма се върна при истинските си родители.
Гледала съм го преди години и сега пак ми се гледа, но не мога да го намеря..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Благодаря за темата супер еблагодаря за препоръчаните филми честно казано се бях отказала и зех да гледам някви смотани фими
![]()
аз ще ви изредя няколко филчета но не съм сигурна че не са ги казали просто темата е много дълга не можах да прочета всичко
1. Европейско жиголо
2. Големия Стан (Big Stan)![]()
3. Грозната и красивата
4. Голямото пътуване: Бира понг
5. Моята супер бивша
6. Кралски откуп![]()
7. Професия "Зет"
8. Под пара
9. Отново на 17
10. Купон на борда
11. Бракувани
12. Пич къде ми е колата?
13. Професия блондинка
14. Материални момичета
15. Момче за всичко
16. Стилист от запаса
17. Като рокерите
не са най- невероятноте филми но са забавни и интересни
не видях някой да е казал, пък и той не е съвсем тийн но аз бих препоръчала Stand by me .. : )
Вярно.. стар е, но до сега такъв филм не е правен .. уникален !![]()
Molq pomognete mi da namerq edin film
Edno momiche jivee s roditelitesi sled tova razbira che babai e kralica i tq otiva pri neq i q razkrasqvat i tq nasledqva trona.filmat e komediq![]()
http://www.imdb.com/title/tt0247638/ Може би е този .![]()
http://www.imdb.com/title/tt0247638/ Може би е този ,![]()
Аз може ли да попитам дали някой е гледал и спомня ли си как се казва филмът, в чието начало две сестри /близначки, руси и много обичащи розовото/ се местят при баща си ако не се лъжа, в голямото му имение. Записват се да ходят на училище... там обаче трябва да са с униформи и след като си ги преработват вкъщи и слагайки им разни розови елементи всички в училище започват да ги харесват и т.н....
Не мога да се сетя за година или актьори. Знам само че момичетата бяха руси, луди по розовото и ученички. Накрая и двете си хванаха приятели...
filma ne e lo6 no i ne e mn dobar Juno,![]()
В цялата тема видях само един човек да казва Van Wilder .. гледайте го хора тоя филм задминава и Американски пай .. мн хубав![]()
Радвам се, че и от тук видях филма Cruel Intensions .. 1тата част просто незнае ;x невероятен филм .. заслужава си поне един път да го гледате в шибания си живот !:
Също другите ми любими филми са : Raise your voice , Cader Kelly , A walk to remember , RICH KIDS , A Cinderella Story и много много други..
Радвам се, че има такава тема само от тука гледам филми![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Hora kajete filmi s gotini madami smisul madami imam v predvit takiva kato v step up nqkakvi po izsyleni! Blagodarq predvaritelno![]()
![]()
Into the Wild
Абе тоя филм толкоз много го хвалят, а аз едва го изтърпях до 30тата минутаПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
едно е да четеш Спасителят в ръжта на 15 друго е да го четеш на 30Първоначално написано от BloomF
Същото е и с някой филми
Сред дивата природа трябва да се гледа един път на 14, после след пет години пак и пак и разликата се вижда
но човек не бива да се напъва да го разбере, то си идва отвътре
Абе сега се сетих за един филм... Ставаше дума за едно момиче, което преди е било нещо като гимнастичка, но се е отказала точно на финала на Световното... и става така че нещо там я наказваха и я пращаха в такова училище за гичнастици май и там първоначално не се разбираше с останалите... иии накрая отидоха на някакво състезание, на което съдиите почнаха да ги режат, защото на една от състезателките й си виждала презрамката на сутиена иии така направиха, че контролираха цялото състезаниеЗнам, че не обеснявам добре ама много ми се гледа гоя филм, а пък нямам абсолютно никакви спомени за името му... Ще съм ви много благодарна ако го разгадаете
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Казва се Stick It (да де ако е тойПървоначално написано от GossipGirl89
)
Дааа той е !!! Много, много благодаря![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тоя Into the wild не е с исулени мадами и т.н некакъв др е,или...... ???Първоначално написано от GracelessIsDumb
аз ОБОЖАВАМ да гледам филмчета с Sean Willim Scott (Стифлър) ако се сетите за някой които е играл той,пишетееПървоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
![]()
![]()