- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ФИЛМИ-ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ
Bend it like Beckham
Goal (1 i 2)
The perfect man
Другите,които знам,сте ги казали ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
The sisterhood of the traveling pants доста добри девойчета игратя в тоя филм, акто изключиме оная дебелата. Като цяло естествено ркасиви наистина, особено тази, дето отиде в Гърция , мамайкоууПървоначално написано от ane_one
![]()
![]()
Aquamarine
The Hot Chick
13 Going On 30
Bratz
Pictures This
HSM - High School Musical 1, 2 скоро и 3![]()
![]()
Our Lips Are Sealed
When In Rome
Good luck Chuck а не многу е яко туй филмчи а пък и актьорите не са хич за изхвърляне
повечето от тези филми съм ги гледала наистина са невероятни и ме кефят много ако ги тарсите копнете си името на филма влезте в замунадта и го намерете приятно гледане яки са филмчетата добар избор си направил![]()
1.National Lampoon's Pledge This
2.Bring It On 1,2,3
a k1de e nai - veliqkiq film weeeeeee ???? k1de e RICH KIDSSSS [?]
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
camp rock
new your minute
take the lead
of mn satr mn da izrejdam puk i moje da sa spomenati ve4e.. ;]
Camp Rock - Рок лагер
Инфо: "Camp Rock" разказва историята на Mitchie Torres (Demi Lovato), талантлива певица с изумителен глас и автор на песни. Тя мечтае да прекара лятото в престижен лагер за музикални таланти, но пребиваването там е твърде скъпо и не е по възможностите на семейството й. За да помогне на дъщеря си, майка й приема работа като готвач в лагера и взема момичето като помощник в кухнята. Веднъж местната звезда Shane (Joe Jonas) без да я вижда дочува пеенето й. Той е поразен от таланта й и започва да търси момичето, което се крие зад прекрасния глас. Но преди всичко Mitchie трябва да се изправи пред собствените си страхове, да излезе от кухнята и да влезе в светлината на прожекторите...
Picture this
"Гимназиалната музикална звезда Ашли Тисдейл е... наказана. Главни действащи в тази щура тийнейджърска комедия са Тисдейл, в ролята на Манди - момиче поканено на голям купон при Дрю - същинска мечта, каквато залите в гимназията на Манди не биха си и представяли. За да протече всичко по план, Манди ще се наложи да се справи с огорчените бивши на Дрю, да осуети плановете на свръхпокровителствения си баща, както и всяко друго препятствие лежащо на пътя й към мъжа на мечтите й в тази похотлива игра. От режисьорък Стивън Херек ("Не казвай на мама, че бавачката е мъртва", "Страхотните приключения на Бил и Тед"
The Hottie and the Nottie
Романтична комедия с участието на Парис Хилтън, разказваща за страстите които изпитва млад мъж към бивша своя съученичка, но в крайна сметка дали тя е момичето на неговия живот. Режисьор на "The Hottie and the Nottie" е Том Пътнам а сценарият е поверен на Хайди Ферер, в главните роли участват Парис Хилтън, Джоел Мур, Кристин Лакин, Адам Кулбирш, Грег Уилсън, Джоан Ърб и др. Историята разказва за Нейт Купър в ролята (Джоел Мур), който е влюбен още от началното училище в красивата си съученичка Кристабел Абът в ролята (Парис Хилтън), за него тя е момичето на неговия живот. След години Нейт отново се сеща за своята голяма любов и спомоща на майката на неговия странен приятел открива координатите на Кристабел в Лос Анджелис. Без да се замисля той тръгва към голямата си любов и когато се срещат всичко изглежда перфектно. Кристабел е сама и няма друг мъж в живота и, но за това си има и причина, тя все още е неразделна с приятелката си от училище Джуни Пиг в ролята (Кристин Лакин), заедно посещават курсовете по йога и спортуват, проблемът е във външния вид на Джуни, за разлика от красивата си приятелка тя е нейна пълна противоположност, с една дума доста грозна. Условието при което Нейт ще спечели сърцето на Кристабел е да намери приятел на Джуни, доста трудна задача. Търсенето започва, стечение на времето влюбеният и грозната се сприятеляват, за пръв път Джуни излиза от пашкула си и Нейт започва да се замисля дали наистина момичето на неговия живот е Кристабел...
Здравейтеее абе вчера си свалих тоя филм Thirteen много е готин но.. нали свалих си субтитри всичко Ок но филма е на 2 части нали..обаче само на първата има субтитри на втората няма и като ги пусна те се пускат отначало,което не би трябжало.. някой може ли да ми каже как и на втората част да си ги пусна че така точно накрая не разбирам какво става и някак си е сухо хах.. ае ше чакам отговорите ви..Благодаря предварително![]()
step up 2 rlzz![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
LovePreslava има га направо със субтитри.Погледни на следващите страници
И аз имах същия проблем на този филм!Първоначално написано от LovePreslava
Неможах да ги пусна на 2рата част си я доизгледах без
Погледни в http://subs.unacs.bg/search.php![]()
не видях дали сте писали dirty deeds е те тфа къртиа и този новия never back down също не е за испускане
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
ПРЕПОРЪЧВАААААМ!!!!!!!
It's boy-girl thing (моляяяяяяя ви ако има втора част пишете лично! тва е най-любимият ми филм)
50 first days (на тоя филм съм се смяла като луда и съм ревала)
има и още ама те не съчетават толкова добре романтиката и комедията, накратко бози![]()
Първоначално написано от Riot
[quote="soulja_girl4e"]
50 first days (на тоя филм съм се смяла като луда и съм ревала)
[quote]
абе не беше ли 50 first daTES айде поне гледайте тфа дето сте го писали !
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Loving Annabelle макар че е лесбийки е много як мене ме изкефи на макс .. има си секс има си любов жалко за края свърши толкова тъжно така ме натъжи![]()
![]()
![]()
Не видях дали сте пуснали Kidulthood / Кварталът На Хлапетата ... много ми харесва този филм, ако някой го е написал sorry, че и аз го пускам
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
It`s а Boy Girl Thing
Sydney White
10 Things I Hate Abaout You
Just My Luck
Save the Last Dance
You Got Served
Bratz
Honey
What a Girl Wants
New Yourk Minute
Aquamarine
Mean Girls
She`s The Man
The House Bunny
хмм всички дето ги знам сте ги написали.но сте забравили dumb & dumber и boat trip ...два супер яки филма![]()
Първоначално написано от Анонимко
In her shoes се казва филма с Камерън Диас и е леко тъпп![]()
Първоначално написано от j_adore2
Toq goal e strashen fiilm![]()
![]()
![]()
[b][i]Следете на задните страници хората какво пишат!
Аз ще предложа няколко филма(или изобщо не съм видяла):
1.Wish Upon a Star / Сбъднато желание
2.Harold(нищо особено, няма субс)(200
3.Dude, Where's My Car? / Пич, къде ми е колата?
4.Foreign Exchange(200| ТЕМАТА ЗА СУБТИТРИ!
5.Billy Madison / Били Мадисън
6.27 Missing Kisses / Лято или 27 откраднати целувки (Страхотен филм)
7.Picture This (200
8.100 Girls / 100 момичета
9.College Road Trip / Пътуване към Колежа (200
10.Charlie Bartlett / Чарли Бартлет (200
11.Teeth / Зъби (2007)
12.My Girl 2 / Моето момиче 2 (1994)
13.Strangers with Candy / Непознати с Кенди (2005)
14.Superbadazz (200
15.Camp Rock / Камп рок (200
16.Dodgeball / Големи топки (2004)
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Ето един от мен:
A walk to remember/Незабравимата
Драма, Уникален е !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!