- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za momi4eta i mom4eta
Q kajete tezi,koito si mahate kosmite s epilator kolko vreme ste napalno gladki?Za6toto az kato si gi maham i za momenta sam gladka i na sledva6tia den pak sa se poiavili nqkvi drebni mikroskopi4ni kosam4eta/koito ne se zabelqzvat,ama se use6tat/ i se nervia.I taka vseki den se poqvqvat po nqkolko i vseki den trqa da sam s epilator v raka,ako iska mda sam gladka.
A mom4eta-priatelkite,koito ste imali do sega bili li sa napalno gladki?I ima li takova goliamo zna4enie za vas?
ами на мен след няколко дниейй няма спасение от тея косми
![]()
![]()
Ами и при мен е така.Уж ги махам всички с епилатор пък след 1-2 дена пак има на места.Ужас мразя космите...
И аз на втория ден вече имам малки косъмчета ама не се епилирам секи ден щот са мн малки и са руси![]()
emi ..... az si gi maham vednuj sedmi4no s epilator, ama sled kato si gi maxna s epilatora gi minavam i sus samobrysna4ka, to4no zaradi tiq muni4kite i posle stava mn qku![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мхм,защото от самобръзначката стават по дебели,черни и твърди.И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
На мен ми се появяват косъмчета някъде на втория или третия ден,ама ги махам веднъж седмично,защото не се виждат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А иначе от епилатора...това дето го дрънкат,че две седмици сте с гладка кожа си е тъпа реклама,но пак ми е по добре,отколкото с бръзнача...а колкото и странно да звучи,аз свикнах и ми е кеф...![]()
В рекламите се споменават 4 седмица пълна гладкост.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
свиква се и не болиПървоначално написано от pyx4eto
![]()