.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

just me
    Guest

Za momi4eta i mom4eta

Q kajete tezi,koito si mahate kosmite s epilator kolko vreme ste napalno gladki?Za6toto az kato si gi maham i za momenta sam gladka i na sledva6tia den pak sa se poiavili nqkvi drebni mikroskopi4ni kosam4eta/koito ne se zabelqzvat,ama se use6tat/ i se nervia.I taka vseki den se poqvqvat po nqkolko i vseki den trqa da sam s epilator v raka,ako iska mda sam gladka.
    A mom4eta-priatelkite,koito ste imali do sega bili li sa napalno gladki?I ima li takova goliamo zna4enie za vas?

ами на мен след няколко дни ейй няма спасение от тея косми

Ами и при мен е така.Уж ги махам всички с епилатор пък след 1-2 дена пак има на места.Ужас мразя космите...

Guest
    И аз на втория ден вече имам малки косъмчета ама не се епилирам секи ден щот са мн малки и са руси

emi ..... az si gi maham vednuj sedmi4no s epilator, ama sled kato si gi maxna s epilatora gi minavam i sus samobrysna4ka, to4no zaradi tiq muni4kite i posle stava mn qku

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

И търпите болката, за да се получи резултат, подобен на този със самобръсначка?
    Мхм,защото от самобръзначката стават по дебели,черни и твърди.

Пак няма файда.

На мен ми се появяват косъмчета някъде на втория или третия ден,ама ги махам веднъж седмично,защото не се виждат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

А иначе от епилатора...това дето го дрънкат,че две седмици сте с гладка кожа си е тъпа реклама,но пак ми е по добре,отколкото с бръзнача...а колкото и странно да звучи,аз свикнах и ми е кеф...

В рекламите се споменават 4 седмица пълна гладкост.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На мен ми се появяват косъмчета някъде на втория или третия ден,ама ги махам веднъж седмично,защото не се виждат.

Even heaven is hell without you

Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    А иначе от епилатора...това дето го дрънкат,че две седмици сте с гладка кожа си е тъпа реклама,но пак ми е по добре,отколкото с бръзнача...а колкото и странно да звучи,аз свикнах и ми е кеф...
    свиква се и не боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си