.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: za 5-6 dni...

pls
    Guest

za 5-6 dni...

kajete mi nekfa ne 4ak tolkova stroga dieta ...imam 5 -6 dni i iskam po vuzmojnost da svalq 1-2 kg... pls...pomognete mi...sig znaete kfo e da iska6 da svali6 no da ne moje6 ili da ne znae6 kak ...help

спокойно можеш за 5 6 дни да свалиш повече и от 2 кила

една седмица карай на плодове зеленчуци и гореща вода защото от горещата вода се отслабва и те прочиства от токсините и останалиете неща..... и карай колело..........

pls
    Guest
    Blagodarq ti mnogo

няма проблеми
    когато ти трябва нещо друго питай.със удоволствие ще ти помогна,ако мога. за сега темата е за ключ вече.ще уведома модераторите да я заключат.

nighT_LaDy
    Guest
    pravi koremni presi ne qj sladko ti4ai ako imash kade i se ograni4i s qdeneto i ne samo 1 2 kd 6te svali6 uspeh

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    няма проблеми
    когато ти трябва нещо друго питай.със удоволствие ще ти помогна,ако мога. за сега темата е за ключ вече.ще уведома модераторите да я заключат.
    като ходиш до тоалетна уведомяваш ли модераторите?!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оффффффффф, не разбрахте ли, не е полезно да не се яде нищо или да се ядат само плодове за седмица, за 1 или 2 ден ае полезно, но после не, освен всичко плодовете съдържат фруктоза и така нататък

спри да ядеш сладкиши, снаксове, сандвичи, хляб и прави нещо - тичне, фитнес и може да свалиш и повече от 1-2 кг
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си