- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стегнат корем за седмица
В събота заминавам на море но ще ме е срам да се писна с този корем (малко съм се поотпуснал).Кажате диета и тренировки които да ми помогнат да си стегна корема поне малко
xqxq bate ti si se setil na vremeZa edna sedmica ni6to po4ti ne moje6 da pravi6....no az 6te ti kaja kak si stegnah moq...no za pove4ko vreme de...qde6 samo sutrin obilno...na obqd malko i za ve4erq ne qde6...vseki den ti4a6..i po kolkoto moje6 poremni presi...i taka ;]
Az tyka 2 godini sportyvam aktivno i vse o6te ima kakvo da se jelae a ti tyka za sedmica pak kat si se setil dobre! Dobre 4e ne iska6 i za 2 dena da stane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сутрин обилно , следобед по-малко , и нищо невечеряйЗАСЛУЖАВАШ НАГРАДА ЗА МИСЪЛТА
![]()
Но Крейзи Идеот не я пробвай тазиЗа 1 седмица може да си стегнеш корема , но не и да го оформиш ако ме разбираш.Ако беше написал темата ... месец по-рано меже би сега щеше да си спокоен за фигурата си , но повечето тук чакат последния момент
НЯМА да се очудя ако някой попита "КАК МОГА ДА СЕ СТЕГНА И ОТСЛАБНА ЗА 7 ЧАСА ,МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ , ЧЕ ТРАГВАМ ЗА МОРЕ СЛЕД 1 ЧАС "
... Овиваш се с готварски найлон аколо паласките и карай колело по 1 час на ден. Ограничавай простите въглехидрати т.е. сладки,шоколади въобще захариди...Повечко белтъчини , Сложни въглехидрати и минимално мазнини.Храни се често , но по малко ох... това е много общо ако самият ти не се образоваш по въпроса и незнаеш какво да правиш няма кой да ти помогне
АЙДЕ... УспеХ =D>
кво ше та е срам ве на морето е пълно с такива като теб![]()
З серии по 150-200 преси сутрин и вечер, без сладки работи и мазнини, и странични коремни можеш да правиш![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
То ако ставаше за седмица.. Каквото и да правиш,няма да успееш за толкова кратък период. Предполагам че имаш и мазнини по корема,които искат месеци тичане.
Еми освен със диета и коремни преси (за съжаление) няма друг начин!И нямам в предвид някоя специална диета, най-добрата (за мен поне) е когато ядеш наполовина.Каквото и да ядеш, като стигнеш половината го хвърляш или оставяш.Действа ако имаш воля.
И между другото коремните преси се правят сутрин преди да ядеш...Не вечер, още повече когато си се наяла!
Все пак не очаквай чудеса за 1 седмица...Коремчето се сваля (с доста постоянство) за около месец - в най-добрия случай...
Успех и не си създавай комплекси заради нещо толкова дребно!!!![]()
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Стига с тия коремни преси, Научете и други упражнения за корем.
ПЛОДОВО - ЗЕЛЕНЧУКОВА ДИЕТА
1 ДЕН I 6 ДЕН
--------- I ---------
1 кг.пресни краставици I 1 кг.портокали
I
2 ДЕН I 7 ДЕН
--------- I ---------
1 кг.портокали I 1 кг.пресни краставици
I
3 ДЕН I 8 ДЕН
--------- I ---------
1 кг.пресни домати I 1 кг.киви
I
4 ДЕН I 9 ДЕН
--------- I ---------
1 кг.ябълки I 1 кг.пресни домати
I
5 ДЕН I 10 ДЕН
--------- I ---------
4 зелени салати + 1 краставица I 1 кг.мандарини
Дневната дажба се разделя за 4 - 5 приема на ден. От течностите е разрешено
само минерална вода. За 10 дена се отслабва с 10 киограма.
каква е тази глупост, 2 кг храна на ден...лудост-
Към последния гост,
Ами много ясно бе!
Тялото се жундае от храна,от мазнини особено ако спортува.
Кажи ми примерно ако бяга 2 км,прави кофички и др упражнениям,сутрин и обед яде и вечер нищо само на плодове как ще оживее до другия ден?Зависи колко килограма е.Аз съм 60 и 1,5 кг плодове,зеленчуци,сирене,м со ям на ден.
Всичко е описано подробно във spidersport . com
Можеш да видиш там![]()
haha, 4ete6 mi mislite :P :P spored men li4no, koremnite presi ne sa tolkova dobro uprajnenie za korema - stava po-6irok, est stegnat, no ne mi haresva; ot bqganeto i ska4aneto na vyje se postigat po-dobri rezultatiПървоначално написано от Ниго
:P :P :P a i ima kyde kyde po-effectivni izpylneniq - boksiorska koremna presa, abe ne me kefqt kato cqlo presite
:P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
6te ti kaja edna efektivna dieta, no trqbva da ima6 golqma volq.qde6 samo plodove i zalen4uci i pie6 ili mineralna voda ili naturalni sokove.Bez gazirani napitkai, pyrjeni ne6ta i dr raboti i namalq6 kolkoto moje pove4e sladkoto i pravi6 nad 20 koremni presi sutrin, obed,sledobed i ve4er.USPEH!!!![]()
a sluchaino da znaesh "naturalnite" sokove kolko sa naturalni?Първоначално написано от Анонимко
znaesh li che sa buhani sys pecticidi i drugi gluposti,pri po-prodyljitelna upotreba moje da se razboleesh ot rak ot tezi "naturalni" sokove.
Po dobre voda,kiselo mlqko,sok ot presni plodove...
Пуснато на: , 2007 8:50 pm Заглавие: Стегнат корем за седмица Чет Юни 21![]()
--------------------------------------------------------------------------------
В събота заминавам на море но ще ме е срам да се писна с този корем (малко съм се поотпуснал).Кажате диета и тренировки които да ми помогнат да си стегна корема поне малко
hah macki stra6ni stE..)
za edna sedmica po4ti ni6to ne moi6 da naprai6 maximum da otslabne6 s 1,2 kilca no ti trqq volq i ako prodaljava6 taka pri barzoto otslabvane moi6 da polu4i6 strii
za edna sedmica po4ti ni6to ne moi6 da naprai6 maximum da otslabne6 s 1,2 kilca no ti trqq volq i ako prodaljava6 taka pri barzoto otslabvane moi6 da polu4i6 strii