.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ми ти като се къпеш,много ясно,че и пениса си ще измиеш...що за въпрос?
    XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX E EN MAINA VIE KVO KATO SE KAPITE I SI KRIETE HUIA NA SUHO ZA DA NE GO IZMIETE ILI KVO PRAITE XAAX:AAAAXA ili mai ne se kapite MALEE . az MOGa vI kaja 4e 1 pat Bqh na ekskurzia ta banqta be6e otvratitelna i az 1 den ne se kupah i ne mi se misli za mirizimata ako ne se mie6 poe4e ot 1 den AXAXa a ina4e seki den se kupq po 2 pati problemi nqam ama vie tuka mai ne ste taka

Guest
    Ебааси въпроса поне 2 пъти казвам поне а сега е лято.
    А бе вие хора не сте ли чували за онова нещо лична хигиена.Или то си идва и със възпитанието
    Незнам аз лично се къпя поне 3 пъти на ден а ако съм на работа 2 пъти.
    Винаги след полов акт понякога може и преди зависи.
    Но направо ме убиват тия дето не си го мият и после се оплакват че приятелките не искали да им духат ми какво очаквате да ви лапне смрадливия ли.

Стига лъгали бе!
    Само мръсните се подмиват!
    Light The Universe

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Д-р Муки
    Драги, силно непрепоръчително е да се мие пениса. Това докарва много венерически болести и, по-важното, смаляване на члена. Умолявам ви, не го правете. Познавам човек, на когото му се случи, защото си мислеше, че си поддържа хигиената. Не е така! Този човек, съвсем между другото, е д-р Менгеме. Моля, никога не си мийте половия орган. Ако сте момиче - бъркайте вътре с неизмита ръка!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ебааси въпроса поне 2 пъти казвам поне а сега е лято.
    А бе вие хора не сте ли чували за онова нещо лична хигиена.Или то си идва и със възпитанието
    Незнам аз лично се къпя поне 3 пъти на ден а ако съм на работа 2 пъти.
    Винаги след полов акт понякога може и преди зависи.
    Но направо ме убиват тия дето не си го мият и после се оплакват че приятелките не искали да им духат ми какво очаквате да ви лапне смрадливия ли.
    евала пи4
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Всеки ден, разбира се. Да не кажа, че при водене на полов живот е необходимо да се мие повече от веднъж.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всеки ден, разбира се. Да не кажа, че при водене на полов живот е необходимо да се мие повече от веднъж.
    Защо? Сексът не цапа. Аз след секс рядко се мия и то е само, ако съм обляна в семенна течност. Просто лепкам. Не намирам за задължително къпането след секс. Преди това е препоръчително, ама няма да го върна ако не се е измил!

Guest
    ами аз лично един път на 3 месеца смятам че това е нормално особено когато водиш полов живот

Guest
    ами аз лично един път на 3 месеца смятам че това е нормално особено когато водиш полов живот
    ами така е обичам да се мия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си