- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмиване ?
XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX E EN MAINA VIE KVO KATO SE KAPITE I SI KRIETE HUIA NA SUHO ZA DA NE GO IZMIETE ILI KVO PRAITE XAAX:AAAAXA ili mai ne se kapite MALEE . az MOGa vI kaja 4e 1 pat Bqh na ekskurzia ta banqta be6e otvratitelna i az 1 den ne se kupah i ne mi se misli za mirizimata ako ne se mie6 poe4e ot 1 denПървоначално написано от moon_flower
AXAXa a ina4e seki den se kupq po 2 pati problemi nqam ama vie tuka mai ne ste taka
![]()
Ебааси въпросапоне 2 пъти казвам поне а сега е лято.
А бе вие хора не сте ли чували за онова нещо лична хигиена.Или то си идва и със възпитанието![]()
Незнам аз лично се къпя поне 3 пъти на ден а ако съм на работа 2 пъти.
Винаги след полов акт понякога може и преди зависи.
Но направо ме убиват тия дето не си го мият и после се оплакват че приятелките не искали да им духатми какво очаквате да ви лапне смрадливия ли.
Стига лъгали бе!
Само мръсните се подмиват!![]()
Light The Universe
Първоначално написано от Д-р Муки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
евала пи4
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Всеки ден, разбира се. Да не кажа, че при водене на полов живот е необходимо да се мие повече от веднъж.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Защо? Сексът не цапа. Аз след секс рядко се мия и то е само, ако съм обляна в семенна течност. Просто лепкам. Не намирам за задължително къпането след секс. Преди това е препоръчително, ама няма да го върна ако не се е измил!Първоначално написано от Aleandra
ами аз лично един път на 3 месеца смятам че това е нормално особено когато водиш полов живот
ами аз лично един път на 3 месеца смятам че това е нормално особено когато водиш полов живот
ами така е обичам да се мия