- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За мустаците на момчетата.
Ей хора на 14 години съм.И имам малко мустачки и не ми харесва.Кажете как да си ги махам.Не искам с бръснач,защото още ми е рано да се бръсна.
и на мене ми беше рано ама от 3 месеца се бръснаи съм на 14
Е кво толкова не ти харесва с брасначка, ти да не си жена, че с лентички да ги махаш? Давай смело, нищо няма да ти стане![]()
МИ..... бръсни ги бе ко толкоз ще изглеждаш по-мъж без девствен мустак
Hah ne iska6 s brasna4.Ami kak?S kola maska li?Pak i to tolkova malko-to da bqha kraka da te marzi da gi brasne6,am edin mustak-hva6tai brasna4a
![]()
кое му е малкото...повечето момчета почват да се бръснат на тая възраст
Абе глупости, малък си, на 14 години ше се бръснеш, да не ти е брада тва. Чакай да станат на мустаци, тогава бръсни, не се лигави да се бръснеш на 14.
Ми обръсни се, не се изисква много време щото са малко косъмчетата.
ми обръсни ги беПървоначално написано от Анонимко
толко ли си тъп
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иииииии че тъпи хора имасамо пускате тъпи теми
![]()
![]()
![]()
не се подигравам а се нерва щото пускат тъпи и безмислени темиПървоначално написано от makarona
![]()
Пък ти само тъпи коментари като гледам...Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз мислех че могло с някакъв крем мисля че.Един приятел с някакъв крем си ги махал(намаже се и после като го избърше се махали).Нз.Но коля-маска в никакъв случай няма да ползвам.
Da.Depilator se nari4a.Spored men tova e nai-dobriq na4in za obeskosmqvane-ne boli i e efektivno.Nai-dobre si kypi na "REGAL" "SILK" v tybi4ka e i e mnogo dobur.
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
я да си гледаш работата адвокатчеПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()