- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с "юздичката" може ли ... ???
Здравейте.. пуснах тема но никой не написа отговор.. помогнете ми като ми дадете съвет PLS .. значи питах.. на 16 год см и до сега см ебал момичета които не са дефствени.. вапроса ми е .. ако еба някоя девственица ще имам ли проблеми с "юздичката" .. ?!
kakvoooo?
Докторе, върнете и моята. Искам да започна живота си на чисто..Първоначално написано от д-р Шизов
![]()
![]()
А бях чувала че можело... как ни лъжат самоПървоначално написано от д-р Грешков
![]()
-Докторе, умирам!
-Веднага ще Ви помогнем!
Всичко, само и само да не се отговори на пациента, а? Нямаш проблеми, момче. Трябва бая силно да плющиш, че да се случи нещо. И то най-много да те наболява ден-два след секса, ама обикновено е, защото си е заслужавало. От моите девственици нищо не ми е станало, а изживяването е един път (така, де, един път те си губят девствеността, не е ли така?).
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
докторе ила те ме опънете на +Първоначално написано от д-р Грешков
![]()
болна съм
а другарката гроздова и тя може да дойде
![]()
![]()
но бива да сте свиние ма чак толко хората ви питап вие се лигафите..
Ква юздичка ве ? хахаwtf ?
![]()
д-р Шизов е прав =D>Първоначално написано от д-р Шизов
![]()
иииии много доктори се извъдихата даже и мед.сестра
![]()
Търсите ли още кандидатиПървоначално написано от д-р Шизов
![]()
ако няма тикви цигулки няма да стане работата![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=100945Първоначално написано от Анонимко
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Смятам всъщност че опъването може да помогне -- на чаршафи, както и опъване върху самите чаршафи. Ако това ще помогне на пациентката аз съм насреща, както и докторският ин колектив. Ние сме много отговорни хора, така че можете да разчитате на нас за опъване на каквото и да е.
Кхъ-кхъПървоначално написано от Некъв особено пропаднал РОМ