.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Пристрастен съм към комютъра

Значи имам пс от 5 години но май преди 2-3 започна всичко.
    малко по малко се отдалечавах от приятелите(в момента съм загубил 99% от тях),прекарвам основно деня си пред пс-то почети не раговарям с смейството ми а живеем в 1 апартамент.....и просто не мога да се седна на пс-то ((((((((((((( някой ако има идей как да "откажа" пс-то да пише :/(като наркотик е)

Guest

Re: Пристрастен съм към комютъра

Ако наистина искаш да се откажеш от него, просто го изхвърли през прозореца.

Град
    Плевен
    с един 4ук от тия дет свалят стени,вземи си такъв и с всичка сила в щайгата ,бах нейното мами.Така ,значи шегата настари.Аз мисля че ако сам не си помогнеш ,никой не може да ти помогне.Пробвай с някво хоби или спорд да се занимава,почни да излизаш по често и възобнови връзките с приятелите си!Успех с щайгата!

Guest
    аз хоби си имам или по точно нещо като мания (фитнеса)

Guest
    ot teb zavisi partio..mnogo slaboharakteren shte izleze6 ako edno kompiutar4e te obori.da osuznava6 problemite si i da ne moje6 da napravi6 ni6to po tqh e dosta tragi4no ve4e..izlizai navynka i si namirai zanimanie, ne stoi v kushti.A i tva s maniqta fitnesa.. moje bi si ot teq totalno zduhalite polojenieto.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си