- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme pravite sex...?
Kato e zimal amfeti, draga, nqma da mu stane pi6kata, 4e da te pliu6ti 2-3-4 4asa, to4no tiq hap4enca skopqvat takiva aktoveПървоначално написано от foxy-to
Първоначално написано от Dilian4enceto
Пропускам тъпите коментари и казвам, че всеки път си е сам за себе си.
Когато съм свършвал за 15 минути е било след 5-6 пъти!
Понеже с приятелката като го правиме караме на почивки, тя пали по цигара, а аз се излежавам блажено!
Попринцип в рамките на 2 часа с почивки успявам да свърша , а за приятелката остават множествените скрити оргазми, които така или иначе я задоволяват достатъчно, че да си кажем, че секса ни е бил страхотен.
Голям размер на картинката! /machoka/
Какво е скрит оргазъм, по дяволите? Да не е нещо подобно на..Първоначално написано от love_girls
-Скъпа, свърши ли?
-Да, мило.
-Ама аз нищо не забелязах.
-То беше скрит оргазъм, мило.
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
malko smqh off topiclove_girls написа:
Попринцип в рамките на 2 часа с почивки успявам да свърша , а за приятелката остават множествените скрити оргазми, които така или иначе я задоволяват достатъчно, че да си кажем, че секса ни е бил страхотен.
Какво е скрит оргазъм, по дяволите? Да не е нещо подобно на..
-Скъпа, свърши ли?
-Да, мило.
-Ама аз нищо не забелязах.
-То беше скрит оргазъм, мило.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мм и сега какво се получи че на момчетата им харесва мнооогооо часове да правят секс а моми4етата са доволни на 20 минути... а останалите минути какво правим.... мислим си оффф хайде бе свършвай... глупаво е... мвн пък ме кефи мнооогооо да си ме ч***т кеф си е особено когато виждаш че момчето ти супер мн се кефииии прави всичко за да ви е хубаво и на двамата...
При нас е горе-долу 15 минути плюс минус 5-10 минути и лично на мен са ми напълно достатъчни, за да се насладя и да стигна до оргазъм.
Нещо такова. рабзери 1 нещо. Влагалището е меко, а пенисът-твърд. Еми извинявай, ама като чукаш 1 пържола с часове с твърд чук какво става с нея? на чука нищо му няма, а тя е на "панделки".Първоначално написано от КИКИС
И на мен ми се струва странно и някъде дълбоко си мисля, че просто момчетата не са ги научили на хубавото. И при последната ми партньорка в началото карахме само до един оргазъм, но малко по-малко тялото й привикна и сега сама иска да караме дълго.Първоначално написано от КИКИС
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от krem4et0
Хахахах Krem4eto мн ме кефиш 4естно аххахаха![]()
От къде ти дойде на акъла да дадеш такъв пример нз хахахаах
![]()
Па направо касапи ни изкарахте! Ние можем и нежно, уе!Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
cql denПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Да, но пак е болезнено след 20-тата минута.Първоначално написано от shizzle
mm.. s moq kum 4as nqkade sme go pravili nai dulgo..nai kratko 30 min g.d xaxi mislq 4e e normalno vs pat da e razli4no vremeto na produljitelnosta na sex-a
![]()