.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City

Re: kolko vreme pravite sex...?

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe xora kolko vreme prodaljava sexa pri vas..?moq priqtel nqkoga izkarva blizo 2h,a dryg pat 15min,ne moga da si obqsnq za6to tai...?pri vas kak e...?
    kakvo mu e slojnoto 4e ne moje6 da si go obqsni6???? to da nqma nqkva norma v koqto da trqbva da se prid1rjat? zavisi dali e umoren, dali e zagorql, dali e pil alkohol, a ako e vzimal amfeti ne ti mardat 2-3-4 4asa zavisi i ot pozata,i ot mn drugi ne6ta. a 6to ne go pita6 nego? toi 6ti oqbsni mn po-podrobno. samo ne kazvai 4e te e sram
    Kato e zimal amfeti, draga, nqma da mu stane pi6kata, 4e da te pliu6ti 2-3-4 4asa, to4no tiq hap4enca skopqvat takiva aktove

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Dilian4enceto
    Еми всеки път различно.Понякога около половин час,понякога 20 минути!Ама чесно казано на мен в един момент ми писва,а и се изморявам така 4е ми харесва като не е мн дълго

Град
    Sofia
    Пропускам тъпите коментари и казвам, че всеки път си е сам за себе си.
    Когато съм свършвал за 15 минути е било след 5-6 пъти!
    Понеже с приятелката като го правиме караме на почивки, тя пали по цигара, а аз се излежавам блажено!
    Попринцип в рамките на 2 часа с почивки успявам да свърша , а за приятелката остават множествените скрити оргазми, които така или иначе я задоволяват достатъчно, че да си кажем, че секса ни е бил страхотен.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Попринцип в рамките на 2 часа с почивки успявам да свърша , а за приятелката остават множествените скрити оргазми, които така или иначе я задоволяват достатъчно, че да си кажем, че секса ни е бил страхотен.
    Какво е скрит оргазъм, по дяволите? Да не е нещо подобно на..

-Скъпа, свърши ли?
    -Да, мило.
    -Ама аз нищо не забелязах.
    -То беше скрит оргазъм, мило.

По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    love_girls написа:

Какво е скрит оргазъм, по дяволите? Да не е нещо подобно на..

-Скъпа, свърши ли?
    -Да, мило.
    -Ама аз нищо не забелязах.
    -То беше скрит оргазъм, мило.

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    malko smqh off topic

КИКИС
    Guest
    мм и сега какво се получи че на момчетата им харесва мнооогооо часове да правят секс а моми4етата са доволни на 20 минути... а останалите минути какво правим.... мислим си оффф хайде бе свършвай... глупаво е... мвн пък ме кефи мнооогооо да си ме ч***т кеф си е особено когато виждаш че момчето ти супер мн се кефиии и прави всичко за да ви е хубаво и на двамата...

Голям фен
    Град
    София
    При нас е горе-долу 15 минути плюс минус 5-10 минути и лично на мен са ми напълно достатъчни, за да се насладя и да стигна до оргазъм.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от КИКИС
    мм и сега какво се получи че на момчетата им харесва мнооогооо часове да правят секс а моми4етата са доволни на 20 минути... а останалите минути какво правим.... мислим си оффф хайде бе свършвай... глупаво е... мвн пък ме кефи мнооогооо да си ме ч***т кеф си е особено когато виждаш че момчето ти супер мн се кефиии и прави всичко за да ви е хубаво и на двамата...
    Нещо такова. рабзери 1 нещо. Влагалището е меко, а пенисът-твърд. Еми извинявай, ама като чукаш 1 пържола с часове с твърд чук какво става с нея? на чука нищо му няма, а тя е на "панделки".

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от КИКИС
    И на мен ми се струва странно и някъде дълбоко си мисля, че просто момчетата не са ги научили на хубавото. И при последната ми партньорка в началото карахме само до един оргазъм, но малко по-малко тялото й привикна и сега сама иска да караме дълго.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нещо такова. рабзери 1 нещо. Влагалището е меко, а пенисът-твърд. Еми извинявай, ама като чукаш 1 пържола с часове с твърд чук какво става с нея? на чука нищо му няма, а тя е на "панделки".

Хахахах Krem4eto мн ме кефиш 4естно аххахаха От къде ти дойде на акъла да дадеш такъв пример нз хахахаах

Супер фен
    Град
    Па направо касапи ни изкарахте! Ние можем и нежно, уе!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: kolko vreme pravite sex...?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe xora kolko vreme prodaljava sexa pri vas..?moq priqtel nqkoga izkarva blizo 2h,a dryg pat 15min,ne moga da si obqsnq za6to tai...?pri vas kak e...?
    cql den
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Па направо касапи ни изкарахте! Ние можем и нежно, уе!
    Да, но пак е болезнено след 20-тата минута.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mm.. s moq kum 4as nqkade sme go pravili nai dulgo..nai kratko 30 min g.d xax i mislq 4e e normalno vs pat da e razli4no vremeto na produljitelnosta na sex-a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си