- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как завършвате учебната година?
Е браво вие хващате 4 ама ние и 3 неможемПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
![]()
ние цялата година ходим 2-3 месеца ама завършваме
Има някои с добри оценки ама половината остават на изпити хубаво че не съм между тях че ...
ХаХаХа и аз бях така ама класната каза да ни оформят,че имали да пишат много и те набързо ни оформиха иначе доста зор щяхме да видимПървоначално написано от NFW`
![]()
da ve ima6e edna pisala ne bila zubar4e, neu4ila ama imala 5.95. Ne e lo6o da znae6 ama to neinoto stana gyzen negonen bqga.
Az sym prost nqma zna4enie s kolko zavyr6ih.
Май ще имам само една 5 (по немски) и всичко друго 6. Това ще рече успех 5,90 \/
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Драпам към стипендията ама е трудно, щот ме домързя да си купя учебници таз година.
Аз завърших с 6 по ВСИЧКО!!!![]()
годишният ми успех е 5,92имам една 5-ца по география
![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Ей тука доста отличници има,значи образованието не е било толкова зле!Чак ме е срам като си сравня оценките с вашите![]()
само с 3 петици сичко др 6 =D>![]()
![]()
зуб зуб зуб
Аз ще имам 6 по всичко освен по геометрия,защото госпожата е зла и иска да ми пише 4!!!
тора година хващам отлична стипендия, ще видим лудата по биология колко ще ми пише и онзи по физическо и сигурно ще има жертви след 30...но иначе е около 5,70 дипломата ми за тази година, със 17 предмета
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ох като знам..извода,който си правя за всички с оценки над 5,50 е че или са 1-9 кл или учат в някое по-леко училище или "основно учат"...Първоначално написано от Анонимко
хах най-малкото не чат в мойто даскало...трябва да си ебати гения за да изкараш там 5,50 вече...даскалите са супер тъпи и повечето точно на края на годината се правят...аз ше съм с една 4,три 6ци и другото 5ци.
6 kakto i pove4eto mi sau4enici/za razlika ot savipusknicite ni-tragi4na rabota/
Ъъм...зависи колко ще ми остави по математика за годината.Но и в двата случая хващам стипендия.
хъхъ..
Дейм сичко 6 .... само дано по музика ми остави 6 и не ми развали успеха заради една терадка![]()
emi az 12 klas go zavar6ih s palno 6,a diplomata mi e 5.75![]()
По всичко с 6, а общия успех на класа е към 5,60 някъде.
mai 6e e vsi4ko 6![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
а верно ли за пълно 6 стипендията е 25 лв., а не 21![]()
Пет и нещо...3 петички(едната по трудово) и една четворка..ау чек тфа беше за срока-значи още една 5чка
неПървоначално написано от Анонимко
9 шестици и две петици![]()