.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 219
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Иначе целия ни клас е за трета година вече с най-висока оценка и най-много НЕизвинени и извинени отсъствия... към 700 и нещо общо...
    Ето ти какво представляваше нашия дневник и крайния резултат като отсъствия. Жалко че го няма и записан най-добрия успех за цялото училище, който естествено ние държахме, както и първото място по отсъствия. Забележете че някйои хора са с нищожен брой отсъствия, за разлика от други.
    http://img185.imageshack.us/my.php?i...sc01668vr1.jpg
    http://img185.imageshack.us/my.php?i...sc01674kx8.jpg
    http://img185.imageshack.us/my.php?i...sc01675uj7.jpg
    http://img185.imageshack.us/my.php?i...sc01676rj2.jpg
    Завършвам училище на 13 юли с успех 4,94

Guest
    Аз без да съм боледувал цяла година имам към 50 извинение и 20 неизвинени и съм с 5.25 успех в ГПЧЕ

Moq e 6.00 ama sbm 8 klas \/
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами просто страхотен успех - 5,46 напрао .... 9ти клас завършвам ся
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ee az ne sym mnogo dovolen ... 5.30
    vajnoto e 4e po bio i him imam 6
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Хващам - 5,56 ми е успехът...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    6.00 А като си помисля колко съм пипнала.... Късметлийка съм за оценки....

9 Клас ама тая година изобщо не ми е важна...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Защо да не ти е важна- в повечето у-ща оценките от 9 клас влизат в дипломата

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо да не ти е важна- в повечето у-ща оценките от 9 клас влизат в дипломата
    Уча в немската и като завърша (дай Боже ) ще имам и немска диплома, в която влизат оценките само от 11 и 12 клас А иначе за БГ дипломата са горе долу важни,ама тя не ме вълнува засега...

Guest
    интересно ми е, но не съм се интересувала сериозно засега, дали и нашите БГ дипломи няма да са равностойни на немски, и т.н. предвид еврочленството- разбира се не още тази го., но и аз съм 9 клас т.е. вече 10 и се надявам на подобна възможност.

Град
    sofia
    s 5.36

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    6.00 =]
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    в килера
    Ние пък имаме само по 6 оценки за годината... по сериозните предмети (руски, математика и БЕЛ) имам 5-ци, а по музика, физическо и рисуване имам 6-ци... общо 5,50

Повече от фен
    5.86 10 клас съм и в нашия клас от 27 ученика 22 са с отличен успех. общият успех на класа ни е 5.73 - най-високият в школото имаме 6 пълни отличника и общо взето сигурно ви изглеждаме като тотални зубари ааа и имаме към 1400 извинени отсъствия хохох добре, че не оставиха никой на поправителен заради пропуснати над 30% от часовете
    хехе свърхишме вече. честита ви ваканция

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    6.00 ми е дипломата за Средно образование. Средния успех на випуска е 5.83. Всеки да си извади извода

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Днес завърших 3-ти курс от висшето си образование. как ви Креми вече е 4-ти курс. Тази година имах 2 специалности. Записах се и на педагогика, наред с Информатиката ми. Успехът и от двете е 6.00.
    Четвърти курс съм!!!!!!!!!!!!!
    На пролет имам бал, а другата есен съм висшистка.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    5.72

Доволнооо!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Точно с колко завърших годината не съм изчислявала, но дипломата, която ми дадоха след завършването на 12 клас /демек общият ми успех от 9 до 12 клас включително/ е 5.39. Горе-долу е добре, но можеше и по-добре.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Хогуортс
    интересно ми е, но не съм се интересувала сериозно засега, дали и нашите БГ дипломи няма да са равностойни на немски, и т.н. предвид еврочленството- разбира се не още тази го., но и аз съм 9 клас т.е. вече 10 и се надявам на подобна възможност.
    Не съвсем. Всъщност университетите приемат и чуждестранни студенти, но квотите са около 10% да кажем, и нямаш ли диплома за владеене на езика, трябва да го изучаваш 1 година (само него) А за да влезнеш в тия % трябва да имаш доста висок успех, обикновно доста хора се борят за 2-3 пъти по малко места...Да не говорим, че някои спецалностти (и то доста) не са разрешени за чужденци, било то дори европейски съграждани.

Става въпрос за Германия, за другите държави нямам информация

Guest
    6.00 edinaiset godini podred !
    klasa sme 18 palni otli4nika,25xva6tat stipendiq a edin e s mn. dobur 5.27;
    ob6t uspex 5.91,a edna mizerna paralelka ni vze purvoto mqsto samo s 5 stotni prednina,no za smetka na tova,mai imame nai malko otsastviq v daskaloto \/

Град
    in Paradise
    Тази година завърших 7 клас с отличен успех - 6.00 :P

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Guest
    da ve ima6e edna pisala ne bila zubar4e, neu4ila ama imala 5.95. Ne e lo6o da znae6 ama to neinoto stana gyzen negonen bqga.
    Az sym prost nqma zna4enie s kolko zavyr6ih.
    Абе то ест.,че не е лошо да знаеш..Не трябва да си зубър да си изкарваш 6..Просто малко обща култура не ти е излишна..Са ще дам пример със себе си...Значи цялата години всички даскали ме плюят,казват ми,че съм дявол,че съм разкудкудяквала класа и кво ли още не..Учих пред телевизора,по време на едни реклами..Вярно,втория срок го пооплесках,обаче пак 6те завърша с 6 нали???Наиш ли изобщо кво е зубър бе??

zavur6vam na 4ti juli i nqma da sum v sofia ... nqma da si vzema belejnika i nz kak sa mo oformqli

Guest
    Не разбирам - много от отличниците тук във форума, а и "навън" обичат да казват как изобщо не учели или ... по за едни реклами пред телевизора и се чудя защо го казват
    - не е възможно в сериозна гимназия да изкарваш 5 и 6 без учене или учене по 10 мин.
    - тези хора срамуват ли се да кажат, че учат и защо? това срамно ли е или толкава нямате самочувтсвие да кажете- да уча, защото смятам че има смисъл, правя го защото така разбирам нещата от живота, но имам време и за приятели и за кафе и за нета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си