.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Губя най-добрата си приятелка

Досега на никого не съм сподляла този проблем, но вече просто ми идва в повече! Ще съм ви мн благодарна, ако можете да ми помогнете. Значи работата е такава:
    С най-добрата ми приятелка се познаваме от 4 години и сме в един клас. До тази пролет всичко си беше ок - бяхме неразделни (направо като сестри), но тя си хвана гадже, което според всички, които са имали и нах-бегъл контат с него е ПЪЛЕН ИДИОТ!!! Не можете да си представите за каква простотия става въпрос. Тя мн се влюби в него и отначало всичко вървеше нормално, но скоро той започна да я обижда, дори я е удрял! През 5 мин и повтаря че не го привлича и тн, че е грозна, а тя не иска да го остави, защото мн го обичала. Тоя мухльо няма никакви приятели освен нея(никой не го понася) и тя смята че ако го остави ще го съсипе. Лошото е че в един момент е отратителен с нея, а в друг и сваля звездите от небето и тя му се връзва!!! Ревнува от всички (вкл от мен и от кучето й!).Ужасен е, а тя се е хванала за него като удавник за сламка (може би защото и е първият). Опитах се да и помогна, но вместо да се оправи положението тя започна да заприличва на него!!! На моменти не мога да я позная! Спори с мен! Когато сме цялата компания изтърсва неща, които съм искала да кажа само за нея(нищо толкова важно, но все пак)... Направо нз какво да правя... HELP!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Guest
    Да си влюбен е като да си болен- ставаш понякога направо неадекватен. бъди търпелива и не се разделяй с нея с лошо- защото гаджетата обикновено разделят. ако и е добре с него и е заприличала на него- пожелай и да е щастлива, ако някой ден се осъзнае и го чупи- ще те потърси, затова по добре не си казвайте лоши думи- просто се оттегли, като все пак и кажеш мнението си, макар че едва ли ще те чуе
    просто отвреме навреме и напомняй че си приятел и може да разчита на теб при нужда

Guest
    викни брат ти ако има6 да му тегли 1 бои,а ти бии нея.тя е овца 6том му дава да се държи така,тои е пълен кретен.ти пък ако си умна няма да се занимава6 с овци и кретени.тва е!проста логика

Град
    Плевен
    приятелката ти е мазохистка а иначе ако и копнеш линка към темата и й покажеш какво мислиш по въпроса,мисля че ще те разбере и ще и влезе акъл в посинената глава...

Мега фен
    Град
    София
    Раэбирам те от части...
    Може би ти е кофти ,эащото онэи я прави на нищо,а тя му се връэва.Може би найстина искаш да и помогнеш,эащото мислиш че той не е добра партия эа нея...и още много `може би`,но все пак истината според мен е една-всеки човек энае,кое е най-доброто эа него,какво иска и т.н!Съветвам те просто да поговориш с нея и да и кажеш какво мислиш,но ако тя не е съгласна не можеш да направиш нищо!Животът си е нейн и сама трябва да вэима решенията си....!А и според мен (не мога да го кажа на 100%,просто предполагам) не си толкова эагрижена эа връэката и отношенията им,а по-скоро эа това,че я губиш (както си написала в эаглавието на темата)!Энамчи проблемът е не се отнася толкова до нея(тях) ,а до теб и твоите чувства..!Нормално е да ти е кофти ,че е погълната от него и му обръща вниманието ,което до скоро е било эа теб..!Раэбирам те отлично..!Но все пак трябва да се примириш,това е положението,нормално е...след време може да стане обратното -ти да си хванеш гадже и несъэнателно да я пренебрегнеш....абе кофти е ,но эа съжаление няма как .
    Айде късмет и горе главата
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от INLOVE_f
    тя смята че ако го остави ще го съсипе
    a tq haresva li nqkoi drug...smis1l i tq ne iska da e s nego taka li?
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си