- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nai ludata piqnska slu4kaa.... :D
tolkova puti sum kazvala "Obi4am te" v piqno sustoqnie(ili mi se e iskalo pone da sum piqna) 4e ve4e ne si spomnqm vsi4kite slu4ai no eto ne6to koeto edva li 6te zabravq skoro- be6e purviq put kogato se napih a imenno lqtoto na 9-10 klas pih mnogo s klasa mi mnogo, ama mnogo, napih se qko i sled nqkolko mili dumi i 4arovni usmivki (ne ot moq strana) ve4e bqh v pregrudkite na nqkukuv individ, istoriqta mul4i kakvo sme pravili do momenta v koito iztreznqh (e ne e bilo sex i slavo bogo) no kogato otvorih o4i sutrinta diviq potres obvze i dvamata, lejahme sami na plaja s edna prazna botilka tekila, 2 presu6eni biri, polovin botilka vodka i edin prezervativ koito qvno se bqh opitala da otvarqm(slava tebe gospodi ne sum uspqla) a vuprosniq individ koito az naivno misleh za biv6eto si gadje se okaza nai neponosimoto mom4e ot klasa!Raznesoha se pisuci, mislq 4e nikoi ne e propusnal da ni snima i t.n. Cqla ve4er sum mu obqsnqvala kolko mnogo go obi4am a o6te po 6antavoto e 4e ne sum bila dale4e ot istinata!V posledstvie se obi4ahme na piqno i se mrazehme na trezvo!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!