.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

nqkoi ako znae za kvo govorq da pomaga

na nqkoi slu4valo li mu se e kato svali film s bitcomet i posle nikvi playeri da ne iskat da go otvorqt. moje bi az pravq nqkva gre6ka li nz. qvno tozi format koito se polu4ava ne go 4ete playera ma ne moga da razbera za6to. na nego pi6e BitComet file, ako ima nqkvo zna4enie de. ako nqkoi moje da pomogne mn 10x

Град
    Търговище

Re: nqkoi ako znae za kvo govorq da pomaga

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na nqkoi slu4valo li mu se e kato svali film s bitcomet i posle nikvi playeri da ne iskat da go otvorqt. moje bi az pravq nqkva gre6ka li nz. qvno tozi format koito se polu4ava ne go 4ete playera ma ne moga da razbera za6to. na nego pi6e BitComet file, ako ima nqkvo zna4enie de. ako nqkoi moje da pomogne mn 10x
    тоя фаил не е филма а това трябва да го отвориш с Бит комет(става по следния начин отваряш бит комета>файл>отвори торент)и щв започнеш да го теглиш и не ти ли направи впечатление че този фаил си го изтелил много бързо?

Град
    София
    Това става,когато,не се е изтеглило докрай!Иначе понякога самият файл е бъгав.
    Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?

Град
    Търговище
    Цитирай Първоначално написано от Tiristor
    Това става,когато,не се е изтеглило докрай!Иначе понякога самият файл е бъгав.
    ама казва че му пишело че било "Bit comet file"!

Град
    София
    Плеъра,който отваря всичко е VLC,даже можеш да си пуснеш филма докато се тегли!
    Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?

Град
    Ебачова Поляна

QPONECA

Не е задължително за е VLC аз с BSpayer пак го пускам и мога да го гледам до кадето се е изтеглил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си