- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Препуциумът сам ли трябва да заголва главата?
Въпроса ми е :ПРЕПУЦИУМ
Препуциумът е тънка кожица, която покрива главата на пениса. При ерекция препуциумът се дръпва надолу и обикновено главата се оголва.
Обикновено препуциумът се издърпва надолу без проблеми. Ако обаче е по-плътен, ерекцията може да е и болезнена. Ако препуциумът ти е по-плътен, можеш да улесниш издърпването назад с масажи във ваната - разбира се, трябва да ги правиш постепенно и внимателно.
Ако не се миеш както трябва, под този препуциум се появява бяло-жълтеникаво гъсто течение, наречено смегма. Ако не искаш да ухаеш на поразвалено сирене, всеки ден се измивай добре.
Ако пак имаш проблем, най-добре е да се консултираш с лекар. Понякога се налага незначителна и съвсем безопастна оперативна намеса.
Препуциумът сам ли трябва да заголва главата, или трябва ръчно да си смъквам Препуциумът ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми по принцип сам трябва да го правиш.Не е много трудно.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Знам че трябва сам,но като видях товаи си помислих че само на мен господ е пропуснал да качи екстрата "самосвалящ се препуциум" , попитах защото видях това
При ерекция препуциумът се дръпва надолу и обикновено главата се оголва.
Когато поддържащата кожичка се отпусне достатъчно, сам ще се заголва. Проблеми да нямаш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
а на тия дето са им по дебели членовете едвам я заголваме