.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво означава това...

Onzi den s edno momche koeto haresvah odavna bqhme zaedno i taka meko kazano zapo4nah pak d ago haresvam toi me vika6e nasam natam da hoda s nego i taka...Kaza mi da go namera po skype...i az go namerih pisah mu razmenihme po edna celuvka az go pitam ne6to i toi otgovarq no ina4e ne mi pi6e...I takam si ostana 4ata bez viden krai...Hora kajete mi haresva li me ili edin vid mu e bilo za ebavkata tui kato toi znae 4e predi go haresvah? Pls daite otgovor...A i sushtevremeno mi kazva az tebe shte te izchakam oshte edna godina...Che koi mu kaza 4e az 6te go 4akam?...Pls kajete
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Според мен се е излигавил с теб
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Re: Какво означава това...

Цитирай Първоначално написано от lovers
    Onzi den s edno momche koeto haresvah odavna bqhme zaedno i taka meko kazano zapo4nah pak d ago haresvam toi me vika6e nasam natam da hoda s nego i taka...Kaza mi da go namera po skype...i az go namerih pisah mu razmenihme po edna celuvka az go pitam ne6to i toi otgovarq no ina4e ne mi pi6e...I takam si ostana 4ata bez viden krai...Hora kajete mi haresva li me ili edin vid mu e bilo za ebavkata tui kato toi znae 4e predi go haresvah? Pls daite otgovor...A i sushtevremeno mi kazva az tebe shte te izchakam oshte edna godina...Che koi mu kaza 4e az 6te go 4akam?...Pls kajete
    Абе що питаш нас? Ами земи питай НЕГО ! Нито му знам характера нимо какви ви са отношенията един към друг, толкова ли е трудно да го питаш харесваш ли ме?

Или е А-социален или е прост кат пуканка. Питай го за кфо така прай, явно не му се мухабети мноо с тебе, или по принцип си е такъв 'сговорчив'. Тфа е филма.

Град
    somewhere over the rainbow...
    според мене само те е разигравал!!!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    "Аз тебе ще те изчакам още една година" ... о0о боже какъв е тоя бе.. надут ми се вижда много.. пък и права си .. кой е казал , че ти ще го чакаш.. абе я го остави и след една година ако найстина пак прояви интерес към тебе .. просто го закопай.. момчетата мразят така много.Мислят си , че могат да имат всяка, я му покажи , че не е така!!

Мега фен Аватара на koalka
    Излизайте по-често, показвай му, че го харесваш.Можеш да му споделиш чувствата си, но има опастност да се отдръпне от теб.И трябва да решиш кое е по-важно за теб.Да си останете само приятели или нещо повече...

Егати колко яко си те разиграва!
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си