.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    София

Къде да ги заведа да се почерпим?

Имам рожден ден скоро и се чудя къде да заведа 2-3 близки да ги почерпя дайте идеи за някое заведение в София.Става въпрос за през деня.Не искам да е купон само за малко

не можете ли да отидете на пикник примерно или на някое др нестандартно място... аз ако имах рд лятото щях да ги пратя всички на палатки/бунгала някъде наоколо пък то греда... зимата
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    някъде да ядете,пр.на пицария и после по-късни4ко в Buddha bar-a или Bukowski мен там мн си ме кефи.не6то такова,ако иска6е за през нощта щеше да ми е по-лесно де

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    не можете ли да отидете на пикник примерно или на някое др нестандартно място... аз ако имах рд лятото щях да ги пратя всички на палатки/бунгала някъде наоколо пък то греда... зимата
    Имаш ли някаква идея къде щото това ми хареса.Може да си земем едно бунгало за 1 ден и да си поръчаме ядене.Това ще е яко

уви, не съм от София. Край Варна има доста места... но край вас там не знам... Може би нещо на/около Витоша но дори и да отидете в планината да опънете едно одеяло и да си спретнете един пикник, също би могло да бъде интересно да вземете няк'ва топка или федербал...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си