- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мистерията на изчезващата пепел!
Току-що изпуших цяла цигара и, като погледнах в пепелника, имаше пепел само от едно изтръскване. Цялата стая си обърнах, не намерих никъде пепел (случайно да съм я изтръскал по погрешка на земята или нещо от сорта). Знам, че е тривиално, но в момента съм тотално шашнат!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Прозореца отворен ли е?ХАХА![]()
маи си изпу6ил цял коз
О... това е твърде сериозен проблем. Може би трябва да споделиш с родителите си. Сигурен съм, че те ще те разберат. Не потискай болката в себе си и не се срамувай да говориш за това с приятели. Кураж, приятелю! Целият форум е с теб и те подкрепя!
Хахах, стискайте се, момчета! Ще правим експеримент сега - нова цигара в чист пепелник. Ако пепелта пак изчезне, отивам да си патентовам пепелника и да печеля пари!
Не сте ли забелязвали такива дребни аномалии преди? Хората обичат да игнорират подобни неща, ама аз съм любопитно дете, какво да се прави.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Осведомявай ни периодично![]()
Наистина, какво имаше в цигарата?(Това беше шега!)
Японски тютюн, не го знам какъвПървоначално написано от Анонимко
Ама този път всичко си беше нормално. Е, дотук с моите мечти за забогатяване. Извинете за тъпата тема, просто, докато учи човек, го избива.