- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кво мислят вашите родители за цигарите?
Ако преди сте пушили,а сега не,ква е била реакцията им,кво ви казват,наказвали ли са ви... ЗА мене баща ми кат разбра ми каза ако щеш пуши,а полсе се наложи да се преместя при него като майка ми разбрана 14 съм
mnogo sa protiv ..
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ами нашите знаят, че пуша, но и двамата не го одобряват![]()
Ако разберат, че пуша....ще ме изнесат на палаткаИ са прави, де
Ама...
![]()
![]()
Определено не одобряват пушенето, въпреки че и двамата пушат. Аз не пуша и засега не ми се налага да се притеснявам какво ще стане ако разберат.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не съм пушачка,не съм опитвала,не пия,секс не правя,абе порядъчно момиче съм!![]()
![]()
![]()
Така че няма какво да разбират.
ами и двамата пушат и аз само им се карам ако разберат че аз пуша ще стане кофти ( все пак няма как да разберат защото не пуша , опитвала съм , но те знаят за това )
Пффф баща ми пушеше преди 2 години ама ги спря майка ми е пушила преди да ме роди тоест и двамата не пушат а аз не пуша нито искам да пуша такаче незнам кво мислят за цигарите хаха
ne sum pushila .. no bashta mi mi e kazval 4e moga da pusha i po dobre pred nego otkolkoto da se kriqmaika mi .. emi sig shte go prieme nqkak ama ne mn`k
![]()
![]()
pu6at gi,e ako razberat 4e i az pu6a 6e ima ''ne si igrai'' ama te si znaqt..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Imah edin period,koito traeshe nqkolko meseca.Prez tozi period edinstvenoto neshto,koeto praveh e da se karam s nashte i to samo za gluposti.I ot gluposti stanaha seriozni problemi.Na puk po4nah da pusha,za koeto sega mnogo sajalqvam.Dobre 4e se osyznah na vreme i sprqh.Sega razbiram kolko glupavo sam postapila.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не съм пушила никога, нямам намерение и да започвам. Родителите ми никога не са ми забранявали, просто са ми обяснили достатъчно добре какви са последиците. Ако все пак започна, те ще го приемат, дори и да им е неприятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от Sam90
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Майка ми е против,баща ми незнае,ама разбере ли направо съм умряла.Иначе аз си пуша с майка,ама гледам да ги намалявам ... така де сега вече не съм пушила от петък
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Случвало ми се е да запаля няколко пъти, но попринцип не пуша и наще са така, от цялото семейство никой не пуши и може би затова и двамата ще са против. Мама съм сигурна че ще откачи, но баща ми ще го приеме по-спокойно.
баща ми е проти и ако ме хване,че пуша по кутия на ден,ще има светата инквизиция
Еми .. пред майка ми си пуша . Тя само казва да не прекалявам. Баща ми знае, но не смея да запаля пред него . Само си прай ташак с мене той . Всеки път като заминава ми вика : "И докато се върна да си спряла цигарите!"![]()