- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Приятелката ми изпитва болка при секс.....
Vijte sega kakuf mi e problema : Na 19 sum i imam gadje koeto e na 18 !Zaedno sme ot godina i 3 meseca veche i pravim sex ot edna godina obache na neq vse oshte ne i stava hubavo postoqnno q boli kogato i go vkaram !Sega mi iztupa che ne iskala da se vazbujda zashtoto znaela che nqma da i e hubavo kato pravim sex !I mi kaza sushto che si padala po nesavarshennite neshta a za sebe si samo kazvam che sm futbolist v izvesten klub no nqma da kaja koi !I imam dosta dorbo i atletichno tqlo !Tq mi kazva che sum mn krasiv i taka natatuk obache.....ne znam kajete kakvo da pravq ?!?Iskam da otbeleja che STRASHNO MNOGO SI Q OBICHAM i nqma da pozvolq na edin sex da ni razdeli ! ThankU !Predvaritelno !
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
Ami hubavo che e chuvstvitelna ne trqbva li da i e hubavo shtom e ?!?
ami kfo da ti kaja.......vij sq tfa 4e neq q boli e naistina lo6oprosto probvai s po-vuzbulda6ti metodi,primerno oralen seks po-dulga lubovna igra!su6to taka ne q karai da se 4uvstva dlujna to4no v tozi den i 4as tq da spi steb!razbira6 li?neka ne6tata da stvat estestveno
pojelavam ti uspoeh ako ima6 drugi vuprosi ti ostavqm e-maila si:didi19901974@abv.bg
[/quote][/b]
A i mejdu drugoto tq ne se vazbujda po princip ot celuvki ili ot celuvki po vrata !Dosta e stranna !
Приятелю, момичетата са си различни и на една и харесва едно нещо, на друга друго. За толкова време, което сте прекарали заедно сигурно си забелязал някои неща, които и допадат повече. Наблягай на тях. И не очаквай, че от всяка целувка тя ще се възбуди. Трябва да я предразположиш първо за любовната игра. Пробвай с малко романтика. А и за да я боли много е възможно да се притеснява и всеки път да се стяга. Пробвайте с кондом. Има такива, в които има овлажняващ гел /не мога да се сетя точно в момента как му викаха/. Той ще намали триенето, а по този начин и болката. Успех.
Ami da znam che e taka obache mi e malko stranno !A puk ne znam dali da se hodi na ginekolog shtoto ne iskam da se razocharovam !
Пробвал ли си орална любов?
Кажи й, че не искаш да я боли и затова няма да правите секс известно време. Когато загорее ще й е по-лесно да се възбуди.
И анален секс наистина е решение. Когато с последната ми партньорка бяхме правили само малко секс и нея често я болеше, но пък анално нямаше проблеми, стигаше си до оргазъм и така. Но след като вагинално вече нямаше проблеми, почти не сме практикували (то не е работа после пенисът да те боли цял ден)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ae hora prechi li masturbiraneto pro mimichetata na vazbudata ?!?Zashtoto moqta priqtelka vseki den masturbira !
Нищо общо няма.... Спред мен или е много тясна или е прекалено чувствителна отдолу и всеки допир й причинява болка. Кажи й да отиде на лекар,може пък да й изпише нещо,с което да й помогне. А тва,че не се възбужда от целувки по врата и тн. не е нищо ....всеки се възбужда по различен начин,само трябва да разбереш къде точно да пипне и да целунешПървоначално написано от Coupet
Другото,което е,преди да почнете същинския акт,правете орална любов...няма момиче,на което да не му харесва и да не се възбуди
![]()
Abe pravim si oralna !Obache kato vliza q boli posle se otpuska ama ne i e hubavo ?!?
Ами значи има проблем някакъв...не е нормално това. Все пак и деца ще разжда някой ден. То от един *** я боли,кво остава ако трябва цяло бебе да излезе нз ......Идете на лекар,може да разбере каква е причината и да й помогнеПървоначално написано от Coupet
![]()
Вземи от аптеката овлажнител на водна основа (задължително на водна основа, за да е съвместим с презервативите). Аз месеци наред имах същия проблем и го решихме точно с овлажнител. Приятелят ми беше взел презервативи Sportex Lady's choise, към които има 1 пакетче лубрикант и след като това подейства, взе Глейдгелен (май така се казваше) за около 4 лв 20 ml.
Успех!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Dobre de ovlajnitel ama tq qvno se otpuska posle vaginata i obache ne izpitva udovolstvie !Prosto e imalo 2-3 puti samo nqkakvi nachenki i nishto poveche !
Според мен проблема е в това,че неможе да се отпусне.Вярно,казваш правите го от 1 година вече,но при мен също беше така.Макар 8 месеца да водих полов живот,почти всеки път ме болеше.Мисля,че трябва още да поработиш върху това да я накараш да се отпуска повече..Успех
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
veche imam i drug problem kakto napisah oshte v nachaloto zachetete se malko molq vi !Stava vapros za vazbudata !
Дай на приятелката си ак трябва мен за пример. В началото на сексуалния ми живот не изпитвах удоволствие. болеше ме , след определено време ми ставаше неприятно и не можех ама грам да свърша по време на секс. постоянно мислех за това и се тормозех. Спрях да го мисля. Просто се отдавам на това, че ще съм с нег, че ще го прегръщам до плуда, че ще го целувам, че ще видя възбудения му поглед пак и пак. И той не ме оставя. не мисля за това дали ще ми е хубаво или не. просто се отдавам на това, че съм с любимия човек. И какво стана? Само няколко акта по-късно след приема на тази моя философия изпитах и оргазъм. Вярно от орална любов, но оргазъм. О за това нещо си заслужава да стискам зъби и мъничко да ме боли. Докарай я до лудост с държание, с поведение, с много нежни ласки, но въпреки това парещи от желание и страст. покажи й, че тя те възбужда и се стреми да я докараш до положение, аха да припадне от желание по теб. Ти трябва да си знаеш как. Ако не си открил още-експериментирай. целувай я и я докосвай на всяко местенце. Опитай се да намериш G точката йи да видиш каква фурия ще стане в леглото. Само 1 оргазъм да изпита и няма да можеш да ходиш от секс. Гаранция!