- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- късат се да еба и презервативите..
За Дурекс става въпрос не за някви ефтини да кажеш... ама от 6 презерватива имам 2 скъсаниОт какво се късат не ми е ясно... Кажете няква друга добра марка, която да е изпитана и да не се късат..?
ами кат си некадарник и кат я ръгаш мн силно кат невидел ще се къса не амии...........
аз съм SiMiLi_
Очевадно не си правила секс, така че не се обаждай.Първоначално написано от SuNNyy
Дюрекс са - късат се. Точка.
И дурекс са презервативи,късат се!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 точка от правилника!
Flooda в темата беше премахнат, поради нарушение на 2, 8, 10 и 11 точка от правилника!
Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?
Добре де, а кои не се късат? имам предвид поне 1 на 30-40 е приемливо, ама не 2 на 10 да ми се късат...Първоначално написано от Tiristor
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Виталис и Спортекс не се късат. Поне на мен не са ми се късали.
*прескача невъзмутимо купчината налагащи се съфорумци*
Досега презерватив съм късал само веднъж и то, защото АЗ не го сложих правилно. Същото е и при абсолютно всички случаи. Няма правилно поставен презерватив, който да се скъса. Нито Durex, нито някой от 20 ст. Щом е скъсал Durex, ще скъса всичко друго.
Нека всеки с проблеми да види http://www.teenproblem.net/s/1269.html и веднъж завинаги да се научи.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Може да не ги поставяш правилно. Опитай с някоя друга марка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Водя полов живот от 3 години и до сега нито веднъж не ми се е късал Дюрекс, а ползваме само и единствено такива. Както каза shizzle, всичко е до поставянето на презерватива. Ако ще и да е от 20 лв, ако не го сложи правилно ще се скъса.Първоначално написано от `Death`Whore``
Добре, де, как никакъв друг презерватив не се е късал в моята практика? Един и същ мъж е слагал и Дюрекс, и друг, и Дюрекс се е късал. И Такива от 20 стотинки съм използвала и с тях никакви проблеми не съм имала.
Хммм, честно казано не знам. Може пък да е имало някаква калпава партида, но аз казвам от моята практика, че нито веднъж не ми се е късал.![]()
Според мен има някакви фалшиви Дюрекс, които се късат лесно.
Не мога да ти кажа. Но, личен опит - Durex съм не късал, а само такива ползвам. Пробвах един-два пъти други марки, но не ми харесват. Мязат на найлонови торбички. Полу-прозрачността и т.н. на Durex ми са най-комфортни и най се връзват с идеята ми как би трябвало да изглежда и да се усеща презерватив.Първоначално написано от `Death`Whore``
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами просто се нау4и да го слагаш правилно или го оглеждай преди да го сложиш дали не е нещо дефектен или например дали му е набръ4кана опаковаката или дали има вакуум. Досега ми се е късал 1 път Спортекс, но беше за това, 4е беше дефектен, а аз, тъпата, не му обърнах внимание. По принцип не харесвам Дюрекс, ползвам само Спортекс и след този слу4ай не съм имала проблеми[/i]
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Не го слагаш като хората и оставяш въздух...
До сега за 1 година и 3 месеца полов живот се е скъсал 1 единствен презерватив, защото аз бързах и не го сложих както трябва. Просто не можех да издържам и претупах момента със слагането. ползвали сме почти всичко без дюрекс. Все едно и също. 1 скъсан презерватив от повече от 100.
Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз пък като цяло само дюрекс ползвам и досега един път не съм имала проблеми.![]()
Опитвала съм и спортекс и още някакви, но те са отвратителни.
Собственост на Canis_Dirus
Не съм правила кой знае колко много пъти секс... но никога Дюрекс не ни се е късал. В повечето случаи съм го слагала аз и рядко момчето, но не се е късал. Дори сме си правили експерименти с презервативите - мушкала съм си цялата тъка до лакътя, опъвала съм и съм го чекнела как ли не- не се къса и това е. Всичко си им беше наред.Досега съм ползвала само Дюрекс и Лайфстайлз .. и чесно казано с Дюрекс ми е милион пъти по-добре и по-спокойно. Не знам защо ..
Но след тези опити, които сме правили не веднъж.. всичко ми се струва наред.
Колкото до автора - може би не го слагаш добре. Т.е. по-точно казано няма какво друго да е.
По дяволитеами кажете тогава как аджеба ги слагате тия презервативи, защото аз го слагам по всички препоръки и се къса.. за какво трябва да се внимава??? А за въздуха- не оставям въздух..
Бенетон някой ползвал ли е?
znam li,moje verno da si go slojil kak na trebva,a moje i pak ne6o naistina partidata da e kalpava!abe,probvai sportex pove4eto tva savetvat!![]()
:]
Да ама Спортекс са малко като наилонови торбичкии усещането се притъпява...
ДЮРЕКС СА НАЙ-ДОБРИ