- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа с вързана коса за момиче !!!
molq vi kaje nekfa pri4eska koqto e moderna ama da e s vurzana kosa plsss
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Каква ти е косата?Първоначално написано от pLs Fe :( !
Konskata opashka vinagi se e nosela. MOjesh po opashkata da se napravish na nqkoi mesta s presa ili masha.. Dr idei ne mi idvat segaUspeh
Аз правя така:Връзвам си косата един път на конска,а после я правя на нещо като кок,но не съвсем.След това оставам от всякъде да висят разни къдрички,кичурчета и ства много сладурско!![]()
Еми косата ми е тъмно руса малко под раменете и е нося предимно вързана ..само ,че искам нещо по така фешън ..ще може ли да дадете някакви пиковеПросто нз как
![]()
ami osobeno za plaja e mnogo aktualno(nqmam pic sors)na kok s edin ki4ur pusnat ili ili wryzva6 syvsem leko na ko6ni4ka kato reduva6-edin ki4ur izpraven edin nakudren s ma6a ili presa-stoi adski sladkoПървоначално написано от pLs Fe :( !
moje da q izpravi6 da e savsem prava i da q v1rje6 na konska op6ka sedi mn sladko \/ \
/
http://grim.start.bg/article.php?aid=2355
drugo koeto predlagam e moje6 da topira6 samo litkata ili da q nakadri6,ili razdeli opa6kata izpravqi nagore i s lak za kosa mn e ekefktno :P
drugi :
http://www.nelystyle.com/pricheski/galery3.html
mai e tvayspeh4eta {{}}
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
просто я вържи на опашка,обаче изправи опашката с преса(за да не седи подвита като конска!) и е мн сладурско \
/
Еми много ще е яко да си вържеш косата на страни и краищата да ги оформиш с маша![]()
Направи си плитка или две.Както е конската опашка завържи ластичета по цялата й дължина
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
Тая тема ми се струва старичка![]()
zna4i naposled1k i men me obze mainiqta da hodq na opa6ka kok ili ne6to ot tozi sort zna4i ako kosata ti prava moje6 da q na4ypi6 s pqna i da q v1rje6 mn hybavo stava ee ako ti e k1drava pak stava (kakto v moq sly4ai) dpkato e o6te vlajna slaga6 4-5 6epi pqna i s difyzera na se6oara q 4ypi6
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
вързваш на кок ... но от кока да излиза някое друга късо кичурче ... така ме кефи .... или ако е на опашка да е леко отпусната ... изглежда много непрежно и яко![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!