.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

няколко въпроса за акне актив аут

нанася се само на пъпките нали?
    след това може ли да се нанесе хидратиращ крем и след колко време,защото мойта кожа е леко суха,но въпреки това ми излизат пъпки...
    ще бъде ли достатъчно само вечер да го нанасям?и горе долу след колко време има някакви резултати?кожата ми не е покрита изцяло от пъпки ,но имам тук таме по няколко, които обаче не минават нито сами нито от мн други кремчета които съм ползвала

Мега фен
    Град
    София
    Ще отговора само на третият въпрос и то бегло:
    Акне Аут е пълна иэмама,както повечето кремове против акне.Не се эахващай,само ще ти иэсуши още повече кожата,но ефект няма да има.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    поне кажете дали само на засегнатите участъци се нанася

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    поне кажете дали само на засегнатите участъци се нанася
    ne sym mnogo sigurna no mislq 4e -da.Za vseki slu4aj pro4eti listovkata (ako ima),moje i v aptekata da popita6

Пф,вземи си качествена козметика.Има едни кремчета,които се продават по аптеките,те са цели серии тоници и тн-AVENE-сртуват 20-30 лева,но два пъти да се намажеш и ти се оправя кожата.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Пф,вземи си качествена козметика.Има едни кремчета,които се продават по аптеките,те са цели серии тоници и тн-AVENE-сртуват 20-30 лева,но два пъти да се намажеш и ти се оправя кожата.
    tochno taka si e
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Guest
    само че не всеки и ма възможноста да дава през 2-3 месеца по 100 лева за козметика за лице..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    само че не всеки и ма възможноста да дава през 2-3 месеца по 100 лева за козметика за лице..
    Ne e po sto leva krema struva 20 leva.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    =D> =D>

оф айде стига с тея кремчета за по 20-30 лева хората ви питат за по евтин.на всички е ясно че искате да се изфукате колко парички имат ваще и могат да ви купят и най скъпата медицинска козметика
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

мъниче
    Guest
    акне аут...поне при мен помага...аз го използвах първо за да си излекувам пръста(лекаря така ми каза)..наистина ми помогна...после почнах и когато ми се появи някоя др пъпка да я мажа с него и ...абе мен си ме кефи...

Според мен никой не се фука.Това че козметиката е скъпа,не значи че не е качествена.Хората дават информация.Според мен по-важно е качеството,а не цената.Виж значи си вземи някакъв тоник има и за пъпки,лечебни кремове-като този на Лептен.
    Според мен тоника ще ти помогне

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Според мен никой не се фука.Това че козметиката е скъпа,не значи че не е качествена.Хората дават информация.Според мен по-важно е качеството,а не цената.Виж значи си вземи някакъв тоник има и за пъпки,лечебни кремове-като този на Лептен.
    някой да им е искал тази информация?питат ги за акне аут ако знаят да кажат ако не да не флуудят напразно
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    някой да им е искал тази информация?питат ги за акне аут ако знаят да кажат ако не да не флуудят напразно
    за това си права

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    оф айде стига с тея кремчета за по 20-30 лева хората ви питат за по евтин.на всички е ясно че искате да се изфукате колко парички имат ваще и могат да ви купят и най скъпата медицинска козметика
    Avene naistina pomaga !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си