.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    skycity
    Guest

Как разбирате дали партньорът ви има болест

Добре де едно не мога да разбера,чета из форума и вече някоко пъти срещнах фрази като "Аз го правя без презерватив,защото имам постоянен партньор и няма да лепна някоя болест".От къде са сигурни това не значи че след като го правиш с постоянен можеш да си убеден,че той/тя няма болести по полов път.До колкото зная само с изследвание или...

Ами предполага се, че когато имаш сериозно гадже, значи се обичате и си вярвате...
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А ако се е заразил преди това?
    Аз съм правила само с един, а и той е правил само с мене. И въпреки това си лепнахме инфекция. гаранция няма. Единствено вяра хващам на изследванията. И двамата сме си правили преди време и вярвам, че поне сериозни неща като СПИН,Сифилис или хепатит нямаме. за другото.....стискам палци.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако е била девствена преди това не можеш нищо сериозно да хванеш. Ако не е била, а сте заедно дълго време - изследвания. Макар напоследък да съм леко шашнат, тъй като ми заразправяха как хора заразяват със СПИН абсолютно невинни и неподозиращи хора. Едно бодване със заразена игла и няма да разбереш откъде ти е дошло.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

skycity
    Guest
    до сега само с нея съм правил секс,тя също така.
    Искате да кажете,че болестите може само да се "препредават" от други,а не да се развиват самостоятелно???

Стига,де хора,бъдете по-нормални!възможно е да се получи инфекция и ако е пила някакви хапчета.Например на мен пред 7-8 месеца ми се денормализира флората на влагалището,заради антибиотик.
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от skycity
    до сега само с нея съм правил секс,тя също така.
    Искате да кажете,че болестите може само да се "препредават" от други,а не да се развиват самостоятелно???
    Естествено, че се предават. Поне сериозните болести. (естествено, освен ако ТОЧНО в партньора ти не се развие нова смъртоносна болест ей-така, от нищото) Инфекциите се развиват самостоятелно, но те се оправят с лекарска намеса.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си