- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..
Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..Независимо дали там с гаджето им или някви за 1 ден????
.В смисъл щот аз съм почти на 17 и още не съм се е*ал...А вече има доста напред с материала на мойте години![]()
болшинството са от тази възраст
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
еми и аз съм момиче ама вярвай ми-има и наистина даже повечето са на тая възраст,ама не се тревожи има и които са мноого по-назад с материала и тва,че не си се е*бал не е проблем-още си на 17..
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Аз искам някое момче да напише аз съм на 16 там или 17 и мноо често си праа секс..![]()
Аз не че се имам за изостанал...ама поне 1 път тр да съм го направил...ама кво да направа че искам да е с любов първия път![]()
Да, има такива!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ima i to mnogo![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Аз съм на 21 ама на 16 17 мн често си правех секс, ако тва те удовлетворява. И да огромната част са така....но няма нищо лошо и в твоето с любовта...просто аз съм я срещнал на 16 , ти може да я срещнеш и на 20 не е от такова значение![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
АЗ РЕДОВНО ОПРАВЯМ КОКОШКИТЕ НА ДЯДО! ТАКА ЧЕ ОТГОВОРА МИ Е - ДА!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
С кучето ми всеки ден прекарваме чудесни следобеди!
Спокойно. Доста мои приятели са на по 18-20 и са девствени. Момчета и момичета. Дори двама са двойка, но още чакат (момичето така иска и момчето не я насилва). Аз пък започнах на 17. Всички сме готини хора ^_^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ima mnogo,po4ti vsi4ki
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Между 14 и 18 годишна възраст се разбивах от секс, учех в гимназия в която имаше само момичета и беше нещо страшно, нямаше момиче на което да не и се прави секс, стига да си малко по заинтересован стават чудеса, успех
не съм пробвала и нз...
имаааа!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Има естествено, защо изобщо питаш..![]()
![]()
Аз след повече от месец правя 18 г и все още не съм ебал! Това различен ли ме прави от вас!?Първоначално написано от Sam90
Първоначално написано от Анонимко
Има ги доста да,аз съм почти на 17 и от около половин година водя може да се каже редовен полов живот и не ми е никак зле само ме е страх да не стане някой фал да не чуе дявлоа,и аз като тебе чаках изках с любов и то стана батка даже беше неуписуемо яко теиче изчакаи малко чети учи да знаеш всичко като почнеш само практика да ти липсва и тва е...
OMFG awe kvi izrodi ste tuka we xaxaxaax bati oligofrenite dge az sum na 14 i sum prail sex siurno za 1 put predi polovin godina kvi ste vie sme6nici stanali na 20 godini ne sa vijdali putka apf zemete se stegnete we muhali... zabravete taq istoriq s lubovta .... 1 put ne e ni6to osobenno i nz zako go praite specialen q si topete 4u6kata i tva da e... ae bb ot men smotanqciii !!!!
И това е бъдещете на БълграияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да ти кажа, аз последните 1-2 години все повече срещам мъже, които са девствени или са били таквиа до 18-19, даже 20 годишна възраст. Много е странно.