.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Guest

Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..

Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..Независимо дали там с гаджето им или някви за 1 ден????

.В смисъл щот аз съм почти на 17 и още не съм се е*ал...А вече има доста напред с материала на мойте години

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момиче съм, но ще ти отговоря - ИМА !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    болшинството са от тази възраст
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

еми и аз съм момиче ама вярвай ми-има и наистина даже повечето са на тая възраст,ама не се тревожи има и които са мноого по-назад с материала и тва,че не си се е*бал не е проблем-още си на 17..
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Guest
    Аз искам някое момче да напише аз съм на 16 там или 17 и мноо често си праа секс..

Аз не че се имам за изостанал...ама поне 1 път тр да съм го направил...ама кво да направа че искам да е с любов първия път

Да, има такива!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ima i to mnogo
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    София
    Аз съм на 21 ама на 16 17 мн често си правех секс, ако тва те удовлетворява. И да огромната част са така....но няма нищо лошо и в твоето с любовта...просто аз съм я срещнал на 16 , ти може да я срещнеш и на 20 не е от такова значение
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

АЗ РЕДОВНО ОПРАВЯМ КОКОШКИТЕ НА ДЯДО! ТАКА ЧЕ ОТГОВОРА МИ Е - ДА!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    С кучето ми всеки ден прекарваме чудесни следобеди!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Спокойно. Доста мои приятели са на по 18-20 и са девствени. Момчета и момичета. Дори двама са двойка, но още чакат (момичето така иска и момчето не я насилва). Аз пък започнах на 17. Всички сме готини хора ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ima mnogo,po4ti vsi4ki
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има

H y p e r
    Guest
    Между 14 и 18 годишна възраст се разбивах от секс, учех в гимназия в която имаше само момичета и беше нещо страшно, нямаше момиче на което да не и се прави секс, стига да си малко по заинтересован стават чудеса, успех

не съм пробвала и нз...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    имаааа!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Хм.....ами аз съм почти на 17 и секс правя всеки ден... но познавам и момчета на по 18-19, които още са девствени. Няма нищо лошо в това
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Има естествено, защо изобщо питаш..

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..Независимо дали там с гаджето им или някви за 1 ден????

.В смисъл щот аз съм почти на 17 и още не съм се е*ал...А вече има доста напред с материала на мойте години
    Е па ти си нередовен

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Хм.....ами аз съм почти на 17 и секс правя всеки ден... но познавам и момчета на по 18-19, които още са девствени. Няма нищо лошо в това
    Аз след повече от месец правя 18 г и все още не съм ебал! Това различен ли ме прави от вас!?

Re: Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..

Има ги доста да,аз съм почти на 17 и от около половин година водя може да се каже редовен полов живот и не ми е никак зле само ме е страх да не стане някой фал да не чуе дявлоа ,и аз като тебе чаках изках с любов и то стана батка даже беше неуписуемо яко теиче изчакаи малко чети учи да знаеш всичко като почнеш само практика да ти липсва и тва е...

Guest
    OMFG awe kvi izrodi ste tuka we xaxaxaax bati oligofrenite dge az sum na 14 i sum prail sex siurno za 1 put predi polovin godina kvi ste vie sme6nici stanali na 20 godini ne sa vijdali putka apf zemete se stegnete we muhali... zabravete taq istoriq s lubovta .... 1 put ne e ni6to osobenno i nz zako go praite specialen q si topete 4u6kata i tva da e... ae bb ot men smotanqciii !!!!

Guest
    OMFG awe kvi izrodi ste tuka we xaxaxaax bati oligofrenite dge az sum na 14 i sum prail sex siurno za 1 put predi polovin godina kvi ste vie sme6nici stanali na 20 godini ne sa vijdali p***a apf zemete se stegnete we muhali... zabravete taq istoriq s lubovta .... 1 put ne e ni6to osobenno i nz zako go praite specialen q si topete 4u6kata i tva da e... ae bb ot men smotanqciii !!!!
    И това е бъдещете на Бълграия

Guderian да беше прочел по-внимателно какво съм написал. Казах, че познавам мн момчета на по 18-19, които са дествени и че няма нищо лошо в това
    На който му се убива време...

Да ти кажа, аз последните 1-2 години все повече срещам мъже, които са девствени или са били таквиа до 18-19, даже 20 годишна възраст. Много е странно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си