- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Нормално ли е приятеля ми да свършва когато се..
naposledak priqteli mi svarshva kogato se celyvame s ezik.... pravili sme sex mnogo pyti.... nqkoi pyt e imal malyk problem s svyrshvaneto... no sega svyrshva samo ot edna celyvka s ezik.....kakvo my e ?? hahahaha tova problem li e ...shtoto na mene mi sa stryva malko strano.. predi samo my se e nadyrvqlo..a pyk sega zapo4na i da svyrshva
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
I Moq e taka....az v4era pysnah podobna tema....
Е верно не е нормално, то бива бива бърз ама чак пък толкова . Да иде на лекар да пита![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
хех, да не го държиш на сухо? Не знам, аз лично не съм успявала да го направя това никога! =D>
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Како,толкова ли чак го възбуждаш?Не е нормално само от целувка да свършва.Питай чичо доктор-той знае всичко (почти)
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Еякулация или предеякулационна течност?
olee,mace to e xubavo da vazbujda6 mnogo priqtelq si,ama 4ak tolkova e prekaleno,za6to prosto ne pogovori6 s engo,moje toi da ti obqsni kakvo my stava
Да бе мисли си само за изпразване и за тфа теи става я да си мисли за нещо друго... аз ако си мисля за тфа на 5-тата минута съм изван игра ,Обаче кат си мисля за друго съм стигал до 30 мин с една и саща мацка ...![]()
Fitness Forever
сичко бях чувала ама тва не![]()
явну много го възбуждаш
аз съм SiMiLi_
Да, това е важно да се уточни.И ти като си възбудена ставаш влажна, но не свършваш примерно.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ