- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момчета възбужда ли ви да си играят с пръстче....
vuprosa e predimno kum mom4etata..haresva li vi da si igraqt s prust4e okolo anusa vi i leki4ko da go masajirat?ili da pronikvat suvsem malko s prust4e?6toto men mn me vuzbujda ideqta...a smqtate li 4e e izvrateno?momi4eta vie pravili li ste go i kakvi bqha reakciite?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
Нещо не ми допада да ми бъркат у гъзо.
![]()
Ама ич не ми харесва идеята![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
kak mi brukne u gazo taka sym q razkiker4il
Ахахха.
Не горя от желание да бъркам (ама че грозна дума) в ануса на моя приятел...
*преглежда набързо отговорите досега*
Е, май аз пръв ще пристъпя напред. Да, харесва ми, и - да, приятелката ми се възбужда от това. Нищо ненормално, просто леко нестандартно според някои хора.
Но, виж, ако тръгнеш цял вибратор да пъхаш, бързо-бързо ще избягам ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ne mislq 4e na nqkoe normalno mom4e 6te mu byde priqtno
И мен идеята ме влече но много малко момчета са разкрепостени до такава степен че да се съгласят![]()
...it's WilD ObseSSioN...
повечето мъже имат нервни окончания там и е напълно нормално това да те възбужда. проблема на тези които не са пробвали е че са педерасофоби и неразбират от анатомия. аз не съм бъркала в ануса на партньора си, защото винаги имам много дълги нокти и ме е страх да не го нараня...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Тва е ебати и гнусната идея ! Хич не ми допада !
ъъъх ?Първоначално написано от х
а дали всички мъже нямат там окончания, или тия дето познаваш са мутанти ?
Малко смешно е, човек, който се е мъкнал с всякакви скинове и анархисти да се страхува от такова нещо, ама.. ^_^Първоначално написано от Verminaard
И, между другото, мъжете и жените отзад са еднакви. Щом харесва на толкова жени, защо да не харесва на мъже. Ако бях по-голям фен на тези неща, може би бих пробвал дори нещо по-смело, но истината е, че си предпочитам стандартните вагинални преживявания.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не съм пробвала, но ми е казвал, че няма да му хареса.
Ух....звучи гадно,извратено и никога не бих го направила!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ъ ... ъ ... тц ... не бих пробвал, незнам дали ще ми хареса или не, ама не бих ...![]()
... k33p w@lkinG ...
С извинение към компанията, ама звучите, все едно се страхувате да не се изпедерастите от едното пипане. В смисъл, естествено, че не на всички ще им хареса, ама "Никога не бих пробвал", "Иуу, това е отвратително" и т.н. като се има предвид, че повечето от вас практикуват анален секс върху приятелките си..
..Смешно е.![]()
gadno e...i az ne bix probvala...mnogo po-priqtno e yse6taneto,ako se dokosvate drygade \/
Къде например?Първоначално написано от palomaaa
Голям размер на картинката! /machoka/
Имах едно гадже, на което много му харесваше и мен никога не ме е притеснявало. Какво толкова.. всичко, което доставя удоволствие на партньора ми е напълно нормално за мен.
Пък и стандартните неща омръзват... трябва да се експериментира.![]()
Така че това не е нищо.
Собственост на Canis_Dirus
И после ще ти остават лайна под ноктитеПървоначално написано от х
![]()
Автор Съобщение
Гост Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 2:30 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
х написа:
повечето мъже имат нервни окончания там и е напълно нормално това да те възбужда. проблема на тези които не са пробвали е че са педерасофоби и неразбират от анатомия. аз не съм бъркала в ануса на партньора си, защото винаги имам много дълги нокти и ме е страх да не го нараня...
И после ще ти остават лайна под ноктите --------------------------------------------------------------------------------
Mdammmmm!OTvRAtTtTtTttTt!