- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли начин да ми потъмнее косата без боядисване ??
Момче съм и косата ми е светла, не е чак руса, но си е светла, та как мога малко да я потъмня без да се боядисвам ??
Probvai kyna.
Moje i s 6ampoan ocvetitel!!! :P
Probvai kyna.ОО да, тва щото не е боядисване .. нали.Първоначално написано от karamela
Оф, аман от глупави постове.
Косата не може да ти се потъмни от самосебе си.
Щом гена ти на корените ти е светъл, такъв ще си ти е!
Все пак зависи, защото ако си до 14г , с порастването ти, косата, верно, си потъмнява.
Айде, жив и здрав.
Първоначално написано от cherinka
Какво свързва: удавен мъж, изгорял хляб и бременна жена? - Късно изваден
cherinka moje bi avtora na temata e imal v predvid boqdisvane s boq za kosa ,a ne s drugi produkti, zatova moje da probva s nqkoi ot tqh - kakto dadoha primerite ocvetitlen shampoan/balsam (ne gi razbiram mnogo mnogo).![]()
Абе, тва пак е боядисване, бе, малоумни ли сте, какво само ме ядосвате.Първоначално написано от Анонимко
Да не би оцветители да не боядисва?1
Да не би къната да не боядисва?!
Земи следвай пътя на логиката, А?
Благодаря на всички. Ясно че без боядисване няма да стане, ами този шампоан колко е траен и колко горе-долу струват
мда 2 лева е...щом му е светла косата сиг ще стане...с някакво кестеняво...
Мойта коса може да е феномен ама уж е много тъмно кестеняво а като я направя червена с тия оцветители...е не става наситено,но ясно си личи че е червена и после с месеци стои медна особено на слънце...не съм пробвала кога ще се измие до край защото на 3-4 месеца решавам да пробвам нещо друго....
Значи след като се къпеш не се суши на дневна светлина, ами някъде в помещение където е тъмноАко принципно като се изкъпа, когато косата ми съхне на светло - отива към русо, а когато се суша на тъмно - систава кестенява
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()