- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Теста по математика за след 7 клас :)
Как ви се стори теста? Не беше много лесен, а? Аз чакам да излезнат резултатите в сайта на мон, че да си ги проверя. Записах си ги.[-o<
Това съм писала:
1.в
2.б
3.а
4.в
5.б
6.в
7.а
8.в
9.в
10.в
11.4
12.????
13.в
14.а
15.б
16.в
17.б
18.а
19.г
20.12
21.г
22.в
23.15
24.в
25.а
26.а
27.а
28.г
29.а
30.3
31.18
32.22,5
33.г
34.б
35.а
36.б
37.в
38.б
39.50 градуса
40.б
41.г
42.а
43.3
44.10
45.в
46.???
47.в
48.???
49.в
50.
На петдесета писах в ама някой не съм записала и се объркват май...
i az 4akam otgovorite ot mon :P
Отговорите ги пуснаха. Всеки трети въпрос ми е грешен.Само аз ли съм така или всички ???
![]()
imam 15 greshni vaprosado kolkoto si spomnqm kfo sam pisala ujassssssss
![]()
PUK AZ IMAM 26 GRESHNI I 24 VERNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
maleee pak az sam tragnala da seoplakvam kato imam kam 17 greshni........
Znaete li k\za kakva ocenka sa okolo 20 verni otgovora
Доколкото знам 15 са за тройка. Аз имам 24 верни. Иии май съм за 3.50 някъде?!![]()
Ами доста ниска, но все пак зависи по колко точки са..не повече от тройка според мен..![]()
abe tia ot ministertvoto sa ludi parvo ni davat nqkvi elementarni probni testove a na izpita ela gi re6i
sa6to taka ot moita staq kadeto praveh izpita ima6e hora koito ve4e znaeha otgovorite tai4e si pravete izvodite uz predi tova ni uverqvaha 4e ne e izti4alo informacia
Наистина ли?А в съседната стая беше една съученичка, която цяла година като мен се бъхти, учи, стара се, за диплома , за успех.Една сутрин не се е наспала, една събота не е била свободна..по български има 11 грешки, по математика-18..Та днес в нейната стая имало още едно момиче от нашия клас,квесторката му била учителка от уроците..та си позатворила очите и въпросното момиче преписало всичко от другата ми съученичка(тая дето цяла година се стара)..А на предишния изпит преписала от едно момче, та сега и двете ще имат еднакви резултати..Едната пръста не си мръдна, другата почивка не видя..И за какво е всичко?Какъв беше смисълът?Никакъв..
![]()
Абе...явно наистина поколенията затъпяват....аз като кандидатствах имах 4 задачи за 3 часа, сега имате 50 задачи за 3 часа. За по- тъпичките ще обясня- това е някаква бегла проверка на основни знания- елементарни тестови задачи, които не показват нещо. Истинските задачи бяха миналите години, когато трябваше да се правят допълнителни построения, да се разглеждат различни случаи- да се мисли. Просто нямам думи- и тестът по български беше една подигравка. А и се оплаквате, че трудно било...просто нямам думи...
аз пък незнам защо но както теста по български език и литература така и в теста по математика преобладаващите ми отговори са В и Б незнам защо при вас така ли беше !?
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
бре бре как ги запомниПървоначално написано от Анонимко
по точно как и къде ги записа на нас не ни позволяваха
![]()
I LOVE YOU KESSI
I na men ne mi davaha da gi zapisvam.. no kakto i da e..........
Zna4i na probniq izkarah to4no 4 pak na istinstkiq nz.. imam kam 17 greshni otgovora (dokolkoto si spomnqm) .,. spored vas mnogo li sa i dali shte moje da me priemat v nqkoe gotino daskalo... kato po bg izpita sam mai mai po-dobre (samo predpolagam, zashtoto gi nqma oshte rezultatite) .. Pak sro4nite ocenki i po bg i matematika sa mi 6 ... nz zashto, no se pritesnqvam 4e nqma da vlezna.......cqla godina u4i u4i i za kfone iskam i da si go pomislqm 4akk..... UJAS......
![]()
да ви разпраям : един точно пред мен днес на теста мн тъп човечец амабез да исках
му погледнах бланката с отговори и видях че е отбелязал на един отговор : "50 градуса" и видях в книжката нали същия въпрос че се търси една от страната ...
![]()
тъпичък ама ...
I LOVE YOU KESSI