- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против секса за една нощ?
за или против секса за една нощ сте ? и защо ?
искам да се извиня ако темата се повтаря просто ми стана интересно![]()
благодаря предварително
аз съм SiMiLi_
I az mislq,4e nqma ni6to lo6o.Prosto prespivate,a sled tova vseki poema po svoi pyt,bez da se pritesnqvame,4e nqkoi 6te razbere.E,razbira se,4e nqma da e vsqka no6t.Prosto ot vreme na vreme,nali?Vse pak sme 21 vek,a sega vs e vyzmojno.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Аз лично не искам да го правя и не съм го правила. Против съм що се касае до моята особа. Другите-да правят каквото искат. Стига да се пазят и да са разумни-няма лошо!
Съгласна съм.Първоначално написано от nikoletata
Трябва да има тръпка - нещо интересно и непознато.
Собственост на Canis_Dirus
мисля че съм на същото мнениеПървоначално написано от kupondjiikata
аз съм SiMiLi_
Za! no dane se slu4va periodi4no![]()
ina4e nqma lo6o, no da spi6 sys vseki sre6nat![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
От тук нататък-по темата!
Относно въпроса-нито съм за, нито съм против.Такова нещо не съм правила и не искам.Не мога да си легна с човек, към когото нямам чувства и още по-малко, когото познавам съвсем малко.Тук изключвам да го правя примерно с приятели, което ми се струва много тъпо.Нито знае какво искам примерно, нито нищо.Важно е според мен да познаваш партньора и да знаеш желанията му.За другите-това си е техен личен избор, нямам нищо против.Харесва им, тяхна работа.
Против съм.Не ми допада идеята
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
За!Понякога просто имаме нужда от един флирт и секс за 1 нощт или просто нужда ор разнообразие
Абсолютно!Първоначално написано от nikoletata
Не нямам нищо против сексът за една нощ,това е нещо което ти дига до голяма степен адреналина и е нещо което ще помниш дълго време,освен ако мацката не заспи по време на "сеанса" е и да заспи пак ще го помниш с усмивка.Правил съм за една нощ,допада ми но чесно да си кажа друго е да си имам постоянна партнъорка.
![]()
И аз съм ЗАПървоначално написано от nikoletata
Ама ти нали беше обвързана?
Би ли го направила докато си имаш приятел?
Голям размер на картинката! /machoka/
ЗА с двете ръце !Понякога наистина човек има нужда от разнообразие и различни партньори, но нека ако е за една нощ да бъде задължително с предпазни мерки !
![]()
... k33p w@lkinG ...
За но не за разнообразие това знач изневяра ... когато си необвързан винаги е готино да правиш секс за една нощ, отпускащо е а не трябва на следващата сутрин да се чувстваш отговорен ...
Feel Good, Move Fast, Hold your Future, Forget your Past , Sunlight just to let you know , that everyone knows and you have to let it Go ...
3A
Въпроса е принципен а не дали е ти е "толко" приятел ...Първоначално написано от nikoletata
Feel Good, Move Fast, Hold your Future, Forget your Past , Sunlight just to let you know , that everyone knows and you have to let it Go ...
За!!!Понякога човек има нужда от отмора и може би разнообразие.Естествено това не ваи за обвързаните.А и е задължително да е с кондом,щом е "чук-чук и чао" .
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
за...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....