- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Кое най-много харесвате в гаджето си?
Pyrvo iskam da kaja edno EVALA na Skramizavar! I sega veche moga da zapochna s moite lubimi neshta v priatelq mi... Haresva mi nachina po koito me gleda.. Haresva mi kogato prokarva prysti mejdu kostite mi.. Haresva mi kak me dokosva.. Haresva mi kak se dyrji s men.. tolkova e milichak.. ponqkoga imam chuvstvoto che za da me iznenada shte mi svali zvezdite.. Haresva mi kogato me celuva.. Haresva mi nachina po koito mi govori.. i vinagi me razbira.. i nezavisimo dali sym prava vinagi e zad men.. i useshtam nqkfa sigurnost.. i tfa me kara da byda po smela.. Haresva mi kogato se usmihva.. zashtoto e seriozen po chesto i kogato uspeq da go nakaram da se usmihne si umiram ot kef.. i taq usmivka me zarejda tolkova polojitelno che posle imam energia za 3 minuti napred.. Haresva mi ravnovesieto koeto ima u nego.. Haresva mi che ima mnogo chisto syrce.. i vinagi bi pomognal.. Haresva mi tova che ne prekrachva principite si.. ima volq.. Haresva mi che e mnogo zemen.. ne stypva po oblaci.. Haresva mi che e mnogo chesten.. Haresva mi che obicha neshtata da bydat iznqsnqvani.. obicha razgovora.. Haresva mi che si ima svoi sobstveni vijdania i ne se vliqe ot stranichni hora.. Haresva mi tova che znae kakvo iska i znae kak da go postigne... Haresva mi nachina po koito me kara da se chuvstvam.. Gospodi... Obojavam jivota si s nego...... No Gospodi.. govoreh za bifshia za priatel
Obicham gooo!
Sega sym s edno dr momche.. pravq si malak eksperiment.. da vidim do kyde she stignem.. za nego ne moga da kaja koi znae kolko neshta koito haresvam.. shtoto ne go poznavam dostatachno oshte.. no da znaete che go haresvam!![]()