- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Миро от каризма и Анелия
Песента е много нежна и чувствена...очарована съм![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
песента е дива чалга (боза)
Миро верно че не ме кефи ама ся като пропя и чалги ... ама за пари кво ли не правят хората ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Определението Чалга на каква основа ще го обосновите?![]()
тц тц тц тц тц тц .... Така е - щом лошата свиня, чалгарка Анелия участва, значи НЕ МОЖЕ ДА Е ХУБАВО ПО НИКАКЪВ НАЧИН - нали така?? Боже, колко тесногръдо и глупаво... толкова ли не можете да оцените песента, заради това, което е, а не за това, че я пеят гей и чалга-певица...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен, песента е прекрасна и Анелия за пореден път доказва себе си![]()
![]()
много семпло разсъждават тези наши съфорумци...няма значение... ама има олкова чужди изпълнители,,коит в песните си внасят толкова ориенталски елементи,пък повечето слушатели понеже на разбират езика...и не знаят колко по бозяст може да бъде..от нашите ЧАЛГА ИЗПЪЛНЕНИЯ..не не това не е чалга..но ако наи изплнтели..било то и да са в чалга окръга,решат да изпеят нещо в което няма ориенталски елементи..започват да се плюят да се обиждат..всъщност за мен няма значение..на мен ми харесват много песени..аз харесвам всяккаква музика...така,че мен не ме обижда..обижда ме това... ,че много хора мсилят ограничено и пошло.. взмеметебнаучете малко английки испански...да видите какви са текстоввете на вашите любими изпълнители..заслушяйте се и в самат музка...
Ако ще и космически поп с ориенталски джаз,елементи на селяния и динозавърски рок-поп-балада и оттенък на възвишена нежна и чуствена мелодия да е...пак е тъпо.
Madness добре го каза![]()
![]()
![]()
Всеки ден в който чакаш, е поредният ден който никога няма да си върнеш обратно...
Много е хубава тая песен!Направо ми напълни душичката!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чиста чалга си беше песента![]()
Хареса ми песента![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Vie ush neslushate chalga,ama ste zapoznati s celiq im repertuarПървоначално написано от Madness
![]()
![]()
,abe kazah az,che ste pulni poziori
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Nedei spori s ogranicheni hora!Първоначално написано от mysi
,kvoto i da im obqsnish,te ne razbirat vobshte ot stilove.. prosto si komentirat naizusteni frazi
![]()
ooooffffffffffff!!!!!!!!!!!az dori i ne iskam da q 4uvam!koi znae kva 4algarska dolnoprobna pesen 6te e!ne se obijdaite,ama 4algata stana tolkova elementarna,4e trqbva 4udo da stane,za da e qka pesenta
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
А ние сме ограничени щото не слушаме твойта музика,а ти не си ограничен,щот не слушаш нашата...наизустени фрази...нали не им е всяка втора дума "прост"
Както вече споменах,не е нужно да блееш в една посока,с една и съща музика...освен това,музиката ,и разнообразието което поставям в моя избор е ОГРОМЕН...така,че не оцели човекаПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Milo moe dete ako beshe oshte malko po-umno,nqmashe da zabelejish v teksta samo dumata "ogranichen",ami shteshe da razberesh kakvo namekvam... no estestveno ti ne si go razbrala... posle shto ti vikam che si ogranichena..Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Samo da otbeleja chalgata ne e moita muzika.. no i tva ti e prosteno... nali si.......,procheti pak mnenieto i se opitai da se zamislish,davai az sum s tebe!
очарована съм от това че най-сетне има хора които мислят като мене... напълно съм съгласна с DjBaloon и mysi ! ако песента не беше изпълнена от анелия и миро, нямаше да ви мине даже през ъкъла че тази песен била чалга или боза... позьори!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
А замисляла ли си се защо е така?
Именно,че изпълнителите са си създали този имидж.
И за какво,ако песента ти харесва да си кривиш душата?
Тая песен много зле...
като стил не е чалга точно...ама пак е зле![]()
хъхъ..
Не,че не слушам чалга.Не харесвам чалга(въпреки че и това не съм го казвала никъде).Слушала съм много от песните на Анелия,не ги харесвам.Първоначално написано от DjBaloon
1.Анелия не пее шибаната ЧАЛГА..
2.Дуета е малко странен и наистина гласовете им са различни някакси,но песента не е няква ужасна...поне според мен,де...
Подкрепям Sam90 за мненията му...![]()
Slushash chalga,no ne q haresvash?!?!?! Popravime ako gresha,ti si mazohist?Първоначално написано от Madness