- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жени как обичате да бъдете целувани с език/без език ?
На този въпрос много съм се чудил и когато за първи път се целувам с някое момиче винаги е без език.Въпреки всичко си мисля че обичате повече с език по-възбужащо е и тонизиращо,но без пък е сякаш по нежно и с повече любов поне аз така възприемам понятията с език/без език,а вие ?![]()
Най-готино е когато се целунете няколко пъти, например целувате се 2 пъти един след друг прес 2-3 секудни по устинте и после си пускате език или си засмуквате устните , много в възбуждащо...
На пръв поглед с език е по-възбуждащо, но като цяло целувката е израз на чувства - поне за мен. Обичам и двата вида...понякога полудявам, когато леко докосваме устните си...друг път го прилапвам и го олигавям сериозно.
Da s ezi4e ...... {P}~~
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Първоначално написано от killer_machine
Напълно съм съгласна .. лично аз обожавам целуфките без език(маЛко повече от тея с "Р"
повече ме карат да изтръпвам .. е всичко си зависи и от настроение и от .. човека с който се целуфаш като цяло
![]()
С езиче е по-възбуждащо.Аз при първа целувка с момиче винаги рискувам с език.А като/ако й хареса....0о0о0о
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
И аз съм така...Първоначално написано от `Death`Whore``
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Напълно подкрепям.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Харесвам и двата начина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе има ли значение нали се те целуват аре стига толкос коментарчета
Vladoka rulzzz
Всяка както й харесва
Винаги съм предпочитала целувките с език,но най-обичана се чувствам ако ме събуди с целувка по челото или да ме цунка така когато ме изпраща![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Na men mi haresvat i dvata na4ina!No s ezik e naistina po-vazbujda6to!!!![]()
Целувка без език е като торта без глазура-вкусно е, ама не достатъчно. Като стна на 50 години ще се целувам без език. Сега ми е времето да палувам с този орган!
Как така те изпраща с такава целувка. мен пък не ме пускат дъх да си поема на раздяла. даже тогава целувките като че ли са най-сладкиПървоначално написано от Scandalous_lady
![]()
S EziK![]()
имЕнноПървоначално написано от killer_machine
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
С езиче,разбира се :P
Не съм надута,а просто съм разглезена
i dvata na4ina mi haresvat no s ezik pove4e
Целувката без език-целувка от любов и нежност.
Целувката с език-перверзната целувка.
И двете ми харесват ако са в точния момент!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!