.

Виж резултатите на анкетата: Да излажем ли гаджето,което не е девствено, че ние сашто не сме?

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, за да избегнем вазможните предрасъдаци и да сме по спокойни парвия път.

16 19,05%
  • Не, за да намерим разбиране и съдействие.

58 69,05%
  • Не, заштото ще ни помисли за задръстени.

10 11,90%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

ДА Лъжем ли гаджето че не сме девствени? За и Против

Ето нещо интересно за всички.Когато спиш за парви път с гаджето, да и признаеш ли, или да и кажеш че не си девствен.
    Все пак никой не е живял в манастир, но секса си е секс!
    А да й кажеш ли след това?
    Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамет ще отиде до тоалетната!

Не аз лично казах на момичето дето излизах с нея че съм девствен а тя не е и ме заряза след това така че споь много съм малак бил и неопитен
    Vladoka rulzzz

az pak ne i kazah

az q izlagah, i dobre postapih.
    edin fr go napravi ,no ve4e bqhme spali .sled tova i obqsnih i pri4inite.
    to4no tova sas speka ot predrasadacite i.4uvstvoto 4e tq analizira vsqko tvoe dvijenie.
    kaza 4e izob6to ne s e usetila.taka 4e tova e neobhodimata laja
    Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамет ще отиде до тоалетната!

Не го излъгах, нямаше и да го направя. В това да си девствен няма нио странно и срамно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Глупава е цялата анкета

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Глупава е цялата анкета
    podkrepqm ..

mom4eta molq vi ne lujete za tova!Momi4etata si kazvame a i da ne kajeme e mn lesno da se razbere ama pri vas e mn slojno!Nedeite da lujete, tupo e i ne e pri4ina da se sduhvate!Ako si kajete samo moje da spe4elite!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

sweet__
    Guest
    Не мисля,че има някакъв смисъл да се лъже за такова нещо! А ако приятелят/приятелката ви зареже след като кажете че сте или че не сте девствени значи просто НЕ ви обича!!!

Аз съм искрена понякога до болка. Не толерирам подобни игрички.

Град
    Sofia
    Аз не излъгах. И мога да кажа , че по-добре направих.
    Ако гаджето ходи с теб заради самия теб, значи не би имало проблем да те приеме такъв какъвто си и не би избягало , ако му кажеш че си девствен.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не съм лъгал за това. Дори не ми е и хрумнало, да си кажа честно. Иначе после, ако се изложиш, ходи обяснявай

Но друга лъжа ми е типична. Намалявам броя на бившите си. Няма защо момичето да си мисли, че трябва да се справя с еди какъв си опит. Щом съм с нея, на мен изобщо не ми пука за предишните.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Ol' Dirty Bastard
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не съм лъгал за това. Дори не ми е и хрумнало, да си кажа честно. Иначе после, ако се изложиш, ходи обяснявай

Но друга лъжа ми е типична. Намалявам броя на бившите си. Няма защо момичето да си мисли, че трябва да се справя с еди какъв си опит. Щом съм с нея, на мен изобщо не ми пука за предишните.
    Т.е. от 3 ги правиш на 2? Също сигурно лъжеш и за това, че всъщност ти си Superman(Batman..), нали? Да не те помисли за луд, а и ако каже на някого после? Кефиш мъ', пич!

По темата - не, не съм лъгал и не съжалявам. Ама чак да не ми е минало през ума - ХАХАХА! Бях на 17, все пак!

siska86
    Guest
    aZ PAK IZLYGAH MOQ.. t.e ne go izlygah ami az sam bila vinagi po edra i izglejdah vinagi na po golqma otkolkoto sam.. i bqh s dosta po golqm partnior hodihme 1 mesec i toi si go iskashe.. i az se 4uvstvah gotova zashtoto mnogo me prevli4a6e i prosto se bqh otpusnala i sledqh vsqka 1 negova stypka.. i nz zashto no ne me boleshe mnogo eee malko ama po4ti da si kaja ne me boleshe i toi mi kaza posle kato si trygvah 4e sam bila perfekna i 4e e mnogo dovolen.. i 1 den si govorihme koi mi e 1viq i t.n aa az mu kazah 4e e toi i toi ne mi povqrva.. makar 4e mu be6e dosta golqm.. a sega mi se stryva 4e vseki 1 ot priqtelite mi sa s mnogo po malki no za mene nqma zna4enie tova.. 4e mn mi be6e X kak ne e razbral.. a i ne me boleshe mnogo 1viqt pyt me boleshe na 2riq vaob6te..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Аз му казах че съм девствена защо да лъжа

При момичетата подобна лъжа няма никакъв смисъл, по физически причини.
    При момчетата също, защото веднага си проличава знаеш ли какви ги вършиш, или не (и никакви инструкции от образователни филмчета не могат да ти помогнат предварително).

Град
    в мечтите ти
    В една връзка най-важно е доверието.При истинската любов няма място за лъжи.Щом този човек е с теб, значи има за какво и няма да те зареже само защото си девствен
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не виждам какъв е смисъла да лъжеш гаджето, че не си девствена. Глупава анкета - има много хора, които биха се радвали, че не са те минали незнам си колко преди това. Не мога да повярвам, че пускате такива анкети
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Plovdiv
    С мойта всъшност обсъдихме тоя въпрос дали сме девствени много от рано,някак си беше важно да разберем Ама и 2-мата сме така че всичко е идеално
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    za da ne se po4uvstva6 kofti i nelovko po dobre si priznavai,ina4e toi 6te se seti...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo glupavo bi bilo da izlyjesh... Pone spored men... i obratnoto sashto... da izlyja che sym devstvena ako ne sym.. Ne mislq che ima smisal ot podobni lyji...

ест. 4е ще и признаеш ,трябва да има доверие у целата таа работа
    ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен няма смисъл да се лъже, все пак това е човека, с когото правиш за пръв път секс.Но и забравих, че на момчетата не им пука чак толкова с кого ще го напряват(повечето).

И за к'во да лъже тя веднага ще разбере.... а пък ако жена излъже да не говорим...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той го знаеше още преди да се запознаем на живо. Аз знаех същото за него тогава. нито съм си мислила, че ще имаме връзка тогава, нито че ще правим секс. И да беше в друга ситуация пак щях да го кажа. загубих девствеността си почти на 21 и да ви кажа ли-доста се гордея с този факт. за мен девствеността ми винаги е била повод за гордост, проява на факта, че имам принципи и морал, но и че съм успяла да ги съхраня. Никога не съм се срамувала от нея и никога не съм лъгала който и да е, че съм правила секс преди наистина да го правя. Сигурно ви изглеждам като излязла от 17 век, но за мен да правя секс с някой, който обичам и който ме цени беше важно. Исках и за него да е важен и специален този момент. И се получи де

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    От лъжи няма смисъл, нали после пак ще се разбере, къф е смисъла тогава ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си