- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модата - Дизайнери, Колекции...
Тази тема е за почитателите и ценителите на модата.. Истинската международна мода... Висша мода а и Haute Couture.
Кои са ви любимите дизайнерски къщи? Защо?
И кои са ви либимите колекции за този сезон?Какво най -много харесвате в тях?
И коя ви е любимата колекция на всички времена и кой сезон беше най добрия ?
Слагайте мн снимки .
И ако не се интересувате толкова няма смисал просто да се изреждат имената на дизаинерските къщи, а и не искам да има никакви спорове относто "фешъните" или "снобове, робове на марки и т.н." тази тема не е за това а просто за ценителите на модата, тези които наистина се интересуват от дизаинерите и колекциите да обсъждаме и т.н.
I am the substance and the one who has no substance.
Хм добре аз ще започна, значи на мен Версаче ми беше първият любим дизайнер, влюних се в една от колекцйите им и от тогава все още до ден днешен ми е най-любимата къща, обожавам как дрехите им винаги са елегантни, но не-прекалено в същото време пак има тенденции във тях, и като цяло са много луксозни дрехи, великолепни.
Ето и снимки от колекцията им от Пролет/Лято 2007 като цяло имало е колекции от др сезони които пожече съм харесвала П/Л 2006 и 2005 най-вече, любимата ми колекция на всички времена впрочем, но при всички положения не бе6е ло6а колекцията от този сезон.
Други от любимите ми дизайнери са Гучи и Роберто Кавали,Емилио Пучи, Алесандро Дел Акуа.. Емануел Унгаро, има и други, които ми харесват. Не винаги много зависи от колекциите им не винаги ми допадат. Но като цяло..
Но за тях ще говоря и сложа снимки друг път.
Дам.. Комбинацията черно и бяло е доста актуална.
Черно и бяло на точки също е доста класическо, пък и модерно...
Малко Viktoria`s secret:![]()
Малко голи рамене:
Пък по тези неща на Валентино ми останаха очите.(мисля да се сдобия с някое от тях)
Панделкиииииииии![]()
И малко обувчици:
![]()
Дам колекцията на Валентино беше много хувава - елегатна и женствена, една от най-добрите от дълго времеИ гримът също, най-накрая моделите не изглеждам като зомбита, както със грима, които имаха в предишни сезони.
И изв като слагаш снимки може ли моляте да слагаш и имената на дизайнерите
На първите 2 снимки незнам кои са дизайнерите, но на другите 2 са Костело Таглиапиетра и Маландрино.
И от колекцията на Роберто Кавали пролет-лято 2007
(Клик)
хммм...един въпрос-а като толкова се прехласвате по модата,въобще някога купували ли сте си маркова дрешка и колко пари сте похарчили?
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
[color=gray][b]Хмм знаех че този въпрос ще бъде зададен, и отговорът е не, но от висшата мода и топ дизайнерите се взима инспирация - за цветове, материи, кроики, модели,аксесоари и т.н. които съчетаваш със собствения си стил, а други марки взимат вдъхновението си от там, от там се почва всичко, и не е казано че за да харесваш и да си почитател на модата и дизайнерите трябва задължително да копуваш такива дрехи, все пак повечето хора не могат да си позволят, всяко едно нещо струва холяди лева.Първоначално написано от rusalkata_
Пр. тук има 1 магазин които се казва Le Chateau и е любимия ми магазин, защото много от дрехите им са вдъгновени от топ дизаинерите.
Това е от колекцията на Версаче
А това е от Le Chateau
И
на Версаче роклята струва
О,Бети,как си?![]()
Elie Saab - Spring 2006 Haute Couture
http://www.elle.com/collections/7963...elie-saab.html => цялата колекция.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди няколко седмици гледах по FashionTV една колекция на D&G и въобще не ми хареса.На всичкото отгоре дрехите бяха и тясни и моделите едвам-едвам ходеха.Само си гледаха в краката и си личеше,че се притесняват да не паднат.Дори Наташа и Жизел ходеха като патета.Жизел закри ревюто ...![]()
Интересувам се от мода от сравнително скоро.Гледах доста колекции по FTV, но си харесах Chanel Spring/Summer Ready-To-Wear 2007.За жалост не мога да намеря снимки.Допаднаха ми и колекциите на Fendi Fall/Winter 2007/2008 и тази на Viktor&Rolf, по-точно Spring/Summer 2007.
AFT добреТи Фърги ли си от бгтиин?
И колекцията на Ели Сааб е от 2006-та но е една от много добрите му и винаги много ми е харесвала.
А за Долче и Габана аз попринцип не им харесвам колекциите ( 2005-та много ми харесваха) но имаше някои интересни елементи в облеклата и да всички модели имаха затруднение да ходят в тези рокли дори и великата Жизел ха, а тя най-накрая пак да се появи във ревю след толкова мн време (м/о тя напусна ВС).
aLL|aLoNe и на мен (изненадващо) много ми хареса колекцията на Шанел а и Фенди те ми бяха едни от любимите за този сезон Карл Лангерфилд наистина се справи много добре.
Ето някои снимки на нещата които ми харесаха
Шанел
(Клик)
И Фенди
![]()
Тези последните манекенки са много грозни![]()
Ноуп,аз съм нейната приятелка ... ник - името на едно момиче от една приказка ...Първоначално написано от Liz
![]()
Хм,Джесика Стам все повече и повече ми харесва.![]()
=> http://www.elle.com/TheWeekInFashion...l-27-2007.htmlПървоначално написано от elle.com
http://www.ftv.com/online/page.php?P=741&id=24118![]()
lubimiqt dizainer mi e valentino. tazgodi6nite kolekcii ne mi dopadat.
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
I loveMoschino
![]()
И една колекция Пролет Лято 2004 ОБОЖАВАМвярно, че е стара, но от нея 2 рокли просто ме завладяха
sorry, нямам снимки в момента
Наскоро попаднах на списанието "Fashiontrend" отпреди 2години иии забелзвам, че много мотиви, които са излезли преди няколко години, едва наскоро навлязаха в България, като ретро стила - широките токчета, които се свиват, високата талия (която още не може напълно да се наложи тук), онези ужасно големи деколтета - острите - които се носят без сутиен...не знам дали правилно обеснявам. Това ми е направило впечатление.
Може ли снимки от последната колекция на Moschino, че напоследък съвсем не ми остана време да сляда колекциите.
Харесвам и D&G, La Perla с изящното си белио, Valentino,Dsquared2, ANNA MOLINARI![]()
Бети?
Коя е Бети? И аз съм Бети. Яяя адашка...![]()
Колкото до въпроса дали си купувам такива дрехи. Ами не точно. Взимам модела и си го правя по поръчка. Добавам някой елемент, махам нещо, сменям цветове. Не е казано, че трябва да е едно към едно.![]()
В този пост мисля да наблегна на аксесоарите.
Напоседък големите цайси са доста нашумели.
Valentino sunglasses:
Тези с тази пеперудка доста ми допадат.
Chanel Sunglasses:
Armani belt:
![]()
malka_sladuranka аз съм Бети![]()
sineoka_kukla дам ретро стила отдавана дизайнерите почнаха по него да си праваят колекциите, тук като цяло се наложи чак миналата година, аз много харесвам обувките, за високоата талия - не мисля че би се наложила категорично никъде просто защото не би стояла добре на повечето жени, седи добре предиммно на момичета с тела като тези на моделите.
И радвам се че и други се интересуват от мода и дизайнери. Аз също харесвам Ана Молинари.
За колекцията на Moschino
Пролет/Лято 2007
http://www.style.com/fashionshows/co...thumb/MOSCHINO
И Есен/Зима 2007
http://www.style.com/fashionshows/co...thumb/MOSCHINO
Определено имат някои добри дрехи
И някои снимки от пролетната колекция на един друг мои любим дизайнер Алесандро Дел Акуа
![]()
ти, ако гледаш мъжете - ок. на мен дрехите са по-интересни.![]()
Щото само момичета бяхме тука :PПървоначално написано от LunaTriCk
Но Ок![]()
Версаче пролет/лято 2007
Алесандро Дел Акуа
Келвин Клаин
Гучи
Никога не съм виждала мъж да носи толкова къси панталони
![]()
абе сичко хубуу, ама половината от дрехите не стават за улицата. требе да си луд да облечеш такова нещо,сички ще ти се смеят![]()
Висшата мода не е за улицатаПървоначално написано от Red Guy
![]()
Ааа късите панталони са за Лунатрика![]()
Мх-хм, поне не всичким, взимат различни елементи и се съчетават със облеклото ти.Първоначално написано от CoBRaSTyLе
Въпреки че мн от нещата които постнах могат да се носят ест , не за всеки ден, но могат.
Имам въпрос - къде отидоха мъжете!!! Как може мъжете да се обличат в женски дрехи?
Това не е лошо.Първоначално написано от malka_sladuranka
Това е добро, но без манекенката.Първоначално написано от AFT
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ХАХаХГААахахаха. Яко се посмях с тия 'мъже' мухахаха, кой от кой по-големи пръчове и гейски физиономии. " =D> " Даже единият от тях - с нек'ва розова риза беше вкарал ебати и мутрата, тип "ЪЪЪЪ! Кой ми бърка в контакта?!" Жалка работа. Ма е и смешно.
![]()
![]()
Разбира се, че не, за Бога!!! Тя е за кофите.Висшата мода не е за улицата Wink![]()
Тази рокля на Бърбери мнооогоо ми харесва нз защо но ми беше любимата рокля от всички колекции от П/л 2007. (а и мн харесвам обувките)
Гучи
Алберта Ферети
![]()
liz,
v tazi kolekciq na gu4i naistina ima nqkoi mn dobri popadeniq imaiki vpredvid 4e ne mi e liubim dizainer
naistina mn mi haresaha drehite na 2,9,13,14 snimka
nz za6to no tozi tip banski koito e pokazan i tuk nikoga ne sa mi haresvali v dolnata 4ast stoi mn stranno a e dosta 4esto sre6tan model po kolekciite vis6a moda. spored men stoi dosta grozno na tolkova klio6tavi modeli